elifklc Sibelimm03 ben yiyorum 20 haftalık gebeyim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 4 aylık hamileliğimde 2-3 kere yemişimdir
denizalismom Sibelimm03 içerisinde çiğ et var o yüzden yasak gebelikte. Toksoplazma paraziti yapıyor tehlikeli bebek için.
Bb95 Sibelimm03 brn komagene etsiz olduğu için arada ordan yiyorum ama evde kendi yaptığınız daha Sağlıklı olur tabikide
HilalimM63 Adenala urfalı olarak soyluyrm.. yemeyen yok yanı koftesz olmaz 🤣🤣sen yınede doktrnu dınle canm 🌸🥰😉
tugbatosun Sibelimm03 ayyy vallahi hamileliğimin en başından beri en çok aşerdiğim şeydi çiğköfte ve hep yedim hemde mega boy dürümler falan hiçte bir şey olmadı Şuan 28+3 üm bi sorun yaşamadım çok şükür 🙏🏻 fazla kasmayın canınız ne istiyorsa yiyin içinizde kalmasın ben hiç umursamıyorum o yasak bu yasak diye valla sakınan göze çöp batar can boğazdan gelir yiyin garii 😂
elmaelmaelma Etli çiğköfteyi kastetmiştir. Ama etsizlerde de işlek bi dükkandan alın ki beklemiş ve bakteri üremiş olmasın. Bir de dürüm yerine porsiyon alın. Yeşillikleri evde iyice yıkayın. Dükkanda pek iyi yıkamıyorlar.
scucer Sibelimm03 etsiz yiyebiliyoruz ama taze olması lazım onunda. Hazır cigkoftelere çin tuzu koyuyorlarmış o da zararliymis en iyisi ev yapımı. Cevrende bi diyarbakirli varsa mis 😅😅
ElifKarata Sibelimm03 yenir ya ama etsiz . bu akşam oturdum 1 saat yoğurdum 🤣🤣hususi kendim yoğurmasini seviyorum ama hakikisi çok uğraştıriyor bu arada sancmda ckti bugün nst de🤣 evde cigkofte yogurdum inşallah dogurmam sezaryen olcam çünkü zorunlu
Sibelimm03 ElifKarata birazini bana yollasan 🤣 Aman dikkat edin cigkofte yoguracam diye dogurmayin sakin 🤣🤣
ElifKarata Sibelimm03 valla Allah korusun 🥰🥰 yollarım ayıpsın . Robotta da yapıyormuş insanlar internette gördüm tarifini evde kendin de yapabilirsin elde yogurmadan