Gul_se77 Merhaba mersinde yaşayan anneler ve anne adayları Mersin üniversitesinde bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru varmı ünide doğum yapmak istiyorum
Suzan-5656 Gul_se77 bende mersindeyim burda durim yüksek ihtimalle özelde olmayacak maddi sıkıntıdan dolayı
Deryalina- Gul_se77 universitede doğum yaparken hangi doktor nöbetçi ise o geliyor bende inşallah orada doğum yapacagim
Gul2808 Gul_se77 ilk doğumumu prf devrim tok da yapmıştım iyi güzel ilgililerdi ama koca hastane küvez konusunda yetersiz di doğumda solunum sıkıntısından dolayı kuveze alındı oğlum ve yer yoktu hastanede Medical Park a gonderildi oglum
Gul_se77 Suzan-5656 ates pahası vallahi özeller çok zor artık özelde doğum gecen sene 12bin liraydı dedim yaparım suan aynı hastane 20bin olmuş şaka gibi
Prensannesi333 Bildiğim kadarıyla doktor seçilemiyor o an hangi doktor nöbetçiyse doğuma da o giriyor diye biliyorum ama yine de emin konuşmak olmasın
Gul_se77 Prensannesi333 universitenin özel bolumunden giriş yapiyorsn doktor seçip doğum ücreti odeyip dogm yapabiliorsn
Prensannesi333 Gul_se77 ben bilmiyordum .. peki doktora ücret ödüyorsunuz doğum için de ödeniyor mu . Birde mesela epidural normal doğum istediğimizde yapıyorlar mı
Suzan-5656 Gul_se77 hangi hastane canım ben forum yaşama gidiyorum muayene 520ydi 750 mi ne olmuş doğum ücretini sormadım ama vardır bi 20
Gul_se77 Prensannesi333 muane ücreti ve doğum ücreti ödeniyor ve seçtiğin doktor giriyor genelde üniversite hastanelerinde doğum ücreti uygun oluyor oyuzden iyi bir doktor araştırıyorum