Elif_49 Selamün aleyküm kızlar 5 haftalık gebeyim doktora gittim ultrason da küçük bir kese göründü sadece bebek ve kalp atışını ne zaman görebilirim 1 hafta sonra olur mu sizce teşekkürler
Becuk Elif_49 ben 5+4 de gittim. Biz de sadece keseyi gördük. 2 hafta sonra gel dedi doktor ancak görünürmüş bebek ve kalp atışı
Haticeburak06 Elif_49 aleykümselam canım biz keseyide bebeğide (küçüktü tabi baya 8mmydi) 8 haftada gördük kalp atışınıda net duyduk
Duha_4545 Elif_49 aleyküm selam bende 5+1 de keseyi gördük doktor 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi ama bnmde farklı bi sorunum var sizde oluyor mu acaba karnımda sürekli batma hissi oluyor bazende kramp gibi hissediyorum korkmaya başladım 🥲
Elif_49 @Duha4545 Evet ben de de oluyor karnımın alt kısmında bebek girunmedi sadece ufak bir kese vardı Bebek yerlesirkenmi ağrıyor acaba yani benim de öyle hayrolsun inşallah birde ilk gebelik 😊
tgbmerve Elif_49 5 te minicik bir kese 6+2 de 5 mm bebişim gördük kalbi atiyor dedi dinletmedi, 8 de istedi tekrar kalp atışı için,