irembulut23 Ozlemkaan cok teşekkür ederim dualarınız için rabbim sizin gibi insanları hep iyi insanlarla karışlaştırsın bana burda o kadar destek çıkan morel veren olduki hepinize ayrı teşekkür ediyorum 🙏🏽🌸
irembulut23 Gyulche suan fazla iyi değiller malesef beyin kanaması geçirdi ikiside inşallah iyi olurlar diye dua etmekten başka bir çarem yok Dilara_0
Dilara_0 irembulut23 merhaba postunuzu yeni okudum rabbim şafi ismi ile şifa versin kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ bebekleriniz ne durumda şimdi inşallah iyidirler o güzel haberi alırız 🌹
Dilara_0 irembulut23 çok üzüldüm Rabb’im yardımcınız olsun acılarını göstermesin hepsi bir süreç olarak geçsin zamanla düzelsin inşallah. Duaciniz olurm bende. 🤲🏻❤️🩹
Balbebek012 irembulut23 Allah’ şifa versin çok şükür ki sağlar minnacıklar ama birkaç ay içinde nasıl büyüdüklerine inanamayacaksın🩷
Ela232 irembulut23 merhaba öncelikle çok geçmiş olsun rabim tez zamanda sağlıcakla evlatlarınız size kavuştursun bebişlerin durumu nasıl şuan toparlıyolarmı kendilerini
Ozgednc Rabbim bebeklerini sana sağ saglim kavuştursun inşallah. Dua etmekten başka yapılabilecek birşey olsa keşke.
irembulut23 mlkzkn cok üzülerek yazıyorum ikizlerimden birini kaybettim doğumdan 16 gün sonra maalesef, diğer yavrumunda durumu kritik
Krtcm irembulut23 Ah çok üzüldüm Rabbim peygamber sabrı versin diğer bebeğinizi size bağışlasın inşallah
Habibi irembulut23 Allah sabırlar versin, diğer bebeğinizi size bağışlasın inşallah. Çok geçmiş olsun tekrardan 💐