Adenala Kızlar elele madre beşik aldım burdaki önerilerle geldi bugün ama içine nasıl bir yatak tercih ettiniz
tugcesakzci Adenala yataş twiny alacaktım ama kendi yatağını kullanmaya karar verdim babaannem ekstra yünden bir yorgan tarzı yatakta yapmış çünkü
denizalismom Adenala bende aldım. Yatak hediye geldi bi süre onu kullanacam. daha sonrasında kayınvalidem yün yatak yaptı onu kullancam.
Meriva Adenala kendi sitesinden aldığınızda 70×110 hediye yatak veriyorlar o bir süre idare eder diye bizde yatak almadık. Kendi mağazasından almıştım
Adenala YldrmNUR Teşekkürler canım ben trendyoldan aldım da iade alırlar mı sence kendi sitesinden alayım
Elif_111 denizalismom hediye gelen yatakta sararmalar oldu mu ben alalı 2 ay falan oluyor yatak baya sarardı
YldrmNUR Adenala bence kargoyu hiç alma direkt iade gidiyor. Aldıysan da iade alırlar bence ya sonuçta kullanılmadı. İade sebebini bu şekilde belirt istersen.
Elif_111 denizalismom bende kullanmadım doğum yapmadım ama beşiği kurdum son bikaç haftadır sarardı baya
Ezgi1045 Ben de kendi sitesinden aldım yatak hediye etmişler ama yatak demeye dilim varmıyor sünger gibi bir şey beğenmedim yataştan twiny aldım
denizalismom Elif_111 ben kurdum sonra geri kapattım , yatak da hala ambalajlı o yüzden sararma vs olmadı bende
Adenala YldrmNUR Kullanmadım daha doğuma çok var 🌸 biraz yüksek fiyata almışım galiba bir de yatağı yoktu içinde