Dilanozbeyuce Merhaba arkadaşlar bugün tahlil sonuçlarımın hepsi çok düşük çıktı bir ton ilaç iğne hatta kan serumu verildi değerlerim çok düşük ve bebeğimin kilosu çok düşük doğumuma 1 ay kaldı ne yaparsam bebeğim kilo alır lütfen yardımcı olun kafaya takmış durumdayım çok üzüldüm
Babykalamar Dilanozbeyuce kaşarlı tost muz ceviz findik avakado meyve cikolata ben son ay birazda fast food yemistim yalan yok 3.700 dogmustu oglum
Anneeadayi3 Dilanozbeyuce tam buğday ekmeği canım bebeğe yararlı beyaz ekmeği kes tam buğday ekmeği ye ceviz her gün sabah akşam cevizini muzunu eksik etme
Ozgeybs Dilanozbeyuce doğuma üç hafta kala doktorum en fazla iki buçuk kilo doğar ödemde giderse iki kilo üç yüz gram kalır demişti. Arkadaşımın önerisiyle üç hafta hergun muz kaşar peynir ve ceviz yedim 3.750 doğdu gramda vermedi çok şükür
Zeynomsu Dilanozbeyuce yumurts her gün haşlanmış, muz, badem bunları tüket daha vardır besinler araştır bscı. Kilo slmaz deme son ayda alıyor esas
Dilanozbeyuce Babykalamar benim şu an 2 kg 1 yada 1 buçuk kg alması çok iyi olurdu ama pek umudum yok zamanım az
Babykalamar Dilanozbeyuce alir kuzum en cok son bir ay aliyolar hergun yumurtani ye kasar ye findik ceviz ye muz kesin ye gunluk araogun seklinde ye kirmizi et ve balikda cok kilo aldiriyor
Denizbllt Dilanozbeyuce ama sen böyle yanlış düşünüyorsun. Bebek 2 kg gayet normal son 1 ay da zaten haftada 250 -300 gram alıyor maks. 3 kilo olacak yavrucak. Ve yenidoğan için çok idealdir. O yüzden stres yapmanı ve iyice bebişi strese sokmanı istemem. Onun yerine bol portakal suyu, muz, ceviz, badem, fındık ve yoğurt yer misin . Ayrıca unut bu düşünceyi çocuk gayet normal kiloda🙏
kubraaacn Maden suyu, çiğ kuruyemiş, kabak çekirdeği, bol meyve, ıspanak, avokado,muz, bol süt ve süt ürünleri. Doktorumun bana söylediği besinler. Son haftalarda çok daha hızlı kilo alıyor bebişler annesi, canını sıkma. 🌼😊
Anneeadayi3 Dilanozbeyuce üzülme lütfen kafana takmamaya çalış bazen ultrasonda olan kilonun üstü de çıkabiliyormus doğum yapan çoğu insan bunu söylüyor soylenenden fazla çıktı kilosu diye muz süt balık bunları biraz fazla tüketirsen çiğ badem bide toparlanır her gün tüket ama mutlaka sağlıkla kucağına al
zengooo Dilanozbeyuce benimde 2400 dusuk minyon olacak dedi.mercimek hasladim,kefir ,peynir,yogurt falan bakalim.ama mercimek hasla git gel ye valla o iyi alsryo
kubraaacn Dilanozbeyuce ben avokado her gün yiyemiyorum 2 gune 1 falan. Ama muz ceviz vs her gün tüketiyorum. Muzun bende kabızlık gibi bir etkisi olmadığı için canım. Kişiden kişiye değişiyor
Dilanozbeyuce Sinemm Ozgeybs yaa hadi inşallah dediklerinizi aldım ben de öneriniz için çok teşekür ederim🙏
Ncyealmira Dilanozbeyuce ben ilk kızımı 38 haftada 2200 doğurdum yani kilo almasada çok dert etme doğum yaptıktan sonra kendimi suçladım hep ama 1 ayda 2 katına çıktı doğduktan sonra şimdi 4.5 yaşında
Dilanozbeyuce Ncyealmira haklısınız benim ilk çocuğum 3660 doğdu sonra sütm pek yaramdı çok zayıfladı şimdi ondan tedirgin oldum ikinci çocugum 2 buçuk doğar da sütüm yaramzsa artık hep takarım ama inşallah alır hergün denilen şeyleri yersem
Tinii_minii_mom Ncyealmira canım benimde kilom seninki gibi 36. Haftadayım 2200 dedi doktor birkaç güne sezeryan olcak kilo alımı olmadıgı için senin doktorum 38. Haftaya kadar nasıl bekledii bir de küveze girdi miii