Mommmmy_ 39+3 beklemedeyim Artık sağlıkla sıhhatle kucağıma almak istiyorum Hiç bir belirti yok Siz de durumlar nasıl ? Hiç belirti yokken bi anda olur mu acaba ?
Karanfill Mommmmy_ 39+5 2 3 gündür ağrılarım var ama düzenli degil Bebek artık iyice baskı yapıyor ama gelmiyor 😁
ezgiiislc Mommmmy_ 39+4 hala gelmiyor nazlı kızım🥰 Dün akşamdan beri belimde inanılmaz bir ağrı var doğum belirtilerinden birine de belden vuran ağrı diyoorlar inşallah bugün dğrururum😂😂
Zeyno223344 39+1 olduk Salı günü yatışım yapılacak doğum başlatılacak korkuyorum inş kendiliğinden doğmak ister güzel kızm ☺️
NazifesEnayAkup ezgiiislc haftamizda günümüzde aynı bnm kasik ağrım var aşırı derecede bebeğin hareketlerinde aşırı canımı yakıyor sznde oluyr mu
ezgiiislc NazifesEnayAkup evet bebeğin hareketleri canımı yakıyor benimde. Kasık ağrım çok nadir oluyor keşke olsa da sancım gelse… düzenli mi sizin takip edin bence
ezgiiislc NazifesEnayAkup çok iyi anlıyorum bende aynıyım.. sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🥹 Sabır 🙏🏼💐