cennettemel 38 haftalik hamileyim cuma günü doğumum var ama bebegim geriden geldiği icin doktorum ciger gelistirici igne yazdi 4 doz bugun ikisini vurdurdum ama şuan bel bacak ve kalçamda agri var normal mi ciger gelistirici vurduranlar sizinde böyle oldumu
Der_yaM cennettemel bende ikiz gebelikti erken doğum riskinden dolayı 4 doz vurmuştm ağrı olmadı sadece iğne yerinde yanma oldu ve kalça bölgesinde sızı şeklinde
A12_S07 cennettemel kaç kilo bebeğiniz ne kadarlik bir gerilik var benimde erken doğum riskim var 35 haftalık ama bana vurmadı 😐
Ozgeliz cennettemel magnezyum kullanmıştım sabah 2 tane , akşam 2 tane öyle geçmişti doktorunuza sorun magnezyumu yazarsa iyi oluyor
A12_S07 cennettemel Bizde gerilik yok kasılma ve sancılar vardı ona rağmen vurmadilar ayrıca 38 haftalık 2 kilo Doğan yigenim var yani bu doktorlar her bebek 3 üstü mü doğsun istiyorlar anlamadım
cennettemel A12_S07 sizin bebeğiniz kaç ki şuan 2500-4000 arasi doğan her bebek sağlıklıdir benim bebeğim kilo alıyor ama az alıyor mesela ona rağmen bana göre 2900 iyi geliyor şükür yani çiger gelistirici de vuruldu küveze girmez inşallah dua ediyorum yani
A12_S07 cennettemel girmez merak etmeyin benim.bebegim 2700 şuan doktor tedbir almış hicbirsey olmaz inşallah
SeydaaYlmz cennettemel benim iki kızımda var biri 2685 gram biri 2900 gram doğdu ikisinde de Ciğer geliştirici falan yapmadılar küveze girmediler çok şükür
A12_S07 cennettemel amin amin inşallah sağlıkla doğsunlar ciğerleri gelişmiş olsun sağlıkli olsunlarda