Glsmefecnr bende seninle aynı durumdayım canım . 24. Haftamda öğrendim. Mide ağrısı zannededip hastaneye gittim. Fakat safra kesesinde taş ve çamur olduğunu öğrendim. Özele gidiyorum bende . Genel cerrahi yönlendirmesi yaptı doktorum. Genel cerrahi doktoru ameliyat olman lazım, ama bebeği kaybedebilirsin diye çok kesin algılarla ve negatif bir yaklaşımla davrandı. Sonrasında kadın doğumcumu bilgilendirdim. Kesinlikle hemen ameliyat kararı alınmasını uygun görmedi ki kafın doğumcumda aynı özel hastanede görev yapıyor. Ankara gata da çalışan bir arkadaşımın vasıtasıyla oradaki doktorlara da gösterdik sonuçları onlarda ameliyatı uygun görmediler. Ağrım yok çünkü sadece bir kere oldu, yemeklere dikkat edip takip edilmeniz gerekiyor. Mecburi kalınırsa ameliyat yapılıyor, şu an sizi çok kötü etkileyecek ağrınız yoksa safra diyeti rica edin doktorunuzdan. Ama ağrınız olursa da hiç beklemeden en yakın sağlık kuruluşuna gidin mutlaka. Biraz uzun yazdım ama inşallah içinizi rahatlatmışımdır. Çok geçmiş olsun ❤️