Yagmurata24 20 × 20 çok mu küçük yoksa 28×28 mi almalıyım kızlar? Veya baska önerdiğiniz boyut varsa onu da yazabilirsiniz
Mamacitaa5 Yagmurata24 boyut çok da mühim değil standart ölçülerde de olabilir büyükte önemli olan işlevi çok bulundurmanızı tavsiye ederim 😄
Merve1414 Yagmurata24 kucugide buyugude bir aynı işlevi görüyor beğendiğinizi alın ikiside aynı iranda kirleniyor
Kbrnrmrt Yagmurata24 40×40 diğerleri çok küçük benim yaptırdığım tam bence beğenerek yaptırdım Hazırlarda bazen dikdörtgen gibi oluyor Benim beyaz tülbent dokusunda çift kat satılan varsa büyük olabilir. Müslinler de 40×40 güzel oluyor
elmaelmaelma Yagmurata24 ağız mendili küçük olur zaten, normal peçete gibi. Daha büyüğüne gerek yok ki. Kirlenince hemen değiştiriliyor. Büyük olsa bile çevirip çevirip temiz tarafını kullanacak halimiz yok.
Yagmurata24 Mamacitaa5 🤣🤣 ya çok güzel mendiller buldum organik ve yumuşacık ama herkes yorumlara biraz küçük yazmış o yüzden karar veremedim
Mamacitaa5 Yagmurata24 valla bende müzlinde var pamuklu da var standart ölçüleri saymadım ama 15-20 tane vardır
Yagmurata24 Merve1414 Bir de sizi bulmuşken bisey daha sorayım, yani sizce kaç tane alayım? 50-60 tane falan mi 😁
Yagmurata24 Kbrnrmrt aaaa 40 × 40 mii onu hiç görmemiştim o zaman 20 ×20 çok küçük kaldı şimdi düşününce 😁
Yagmurata24 Merve1414 ahaha kız hayatımda hiç anne olmadım ne bileyim gözüm korktu ay çok gülüyorum şu anda 🤣🤣 uzaktan eğitimle anne olmuşumdur temsiliyim resmen😁
Merve1414 Yagmurata24 😂😂😂 2 paket 6li al yeter onlar başka ihtiyaçlarına bak zıbın çok al onun yerine