SeymaCbci hamileliğim fel fena geçti bırak ikramlığı yemeğimi yapacak halim yoktu bir Allahın kulu naptın demedi... doğurdum lohusayım 2 hafta oldu... bebekten fırsat olmuyor... mevlüt falanda yapmıcam kış günü meraktan duyup gelenimi dersin sokaktan geçenimi normal zamanda selam vermeyen adamlar çıkıp gelcek biliyorum söylediklerim kulağa gelenek görenek dışı ve acımasızca gelebilir ama hastalık havasında bebeğimin onca insan arasına çılmasına asla izin vermem... yakın arkadaşlarım doğduğu gün hatim dağıttı dualadılar zaten... ayrı gelenede Allah ne vermişse... annem ille ben yaparım bişeyler dedi... olmazmış öyle!!!! Saçma buluyorum bu adetleri yapmacık gösterişci... samimiyetine inandıklarım zaten germiyor beni... çok uzattım bu konuda gerginim biraz... bebekli kadından sarma börek baklava bekleyen zihniyetin ta...... kuru pasta meyve kek dedim ya Allah ne vermişse ikramımı yaparım ama oturup onun için hazırlık yapamam... zaten daha 2 hafata oldu doğum yapalı bazı gerzekler gelelim diye eşime çıtlatmışlar onun yumuşak yüzünü hayır diyemeyen yapısını bilirler... ulan dangalak bu kadar malmısın... sezeryanla doğurmuşım heryerimden süt akıyo b.k püsür içindeyim nereye geliyosun pardon bunu söyledikleri zaman henüz 4 gün olmuştı... 2 hafta olsa .... çok iyi... irite etti böyleleri beni...