alperirem Arkadaşlar merhaba doktorum bana 25mg SELEKTRA başladı. Kafam çok ağırlasmasina rağmen uykuya dalamiyorum. Aynı sorunu yaşayan oldu mu? Uyuyamadım için stres oluyorum
Latifeolgn alperirem ben 8 haftalık hamileyim lustrale başladım bir hafta olacak antidepresana alışma sürecindesin dayan bende de oluyor huzursuzluk iştahsızlık uykuda sorun gecicek sabret stres olma vücudun alışma süreci var
Meltem077 100 mg kullanıyorum 13 haftalık hamileyim öncesinde kullanıyordum bırakamadım maalesef psikiyatrim önce senin sağlığın sen iyi olursan bebeğin iyi olur dedi aynı zamanda redepra kullanıyordum uyku hapı onu bıraktım
alperirem Meltem077 çok geçmiş olsun. Peki hapa İlk başlasiginjzda iştahsızlık uyuyamama gibi sorunlarınız oldu mu? Dün akşam içtim ilk defa ve aç olsam da yiyemiyorum. Uykum var uyuyamıyorum . Çok endiselendim
Meltem077 alperirem hayır bende olmadı çünkü uyku problemim vardı uyuyamadıgım için ayriyetten uyku ilacı kullanıyordum OKB tanısı ve anksiyete var bende
Latifeolgn alperirem bozma moralini vücut alışsın herseoiyi olacak inşallah bende aynı durumdayım sabret ben 15 senedir antidepresan kullanıyorum bütün aşamaları biliyorum geçecek
alperirem Latifeolgn teşekkür ederim çok güzel konuştun. Ben de şuan 22 haftalik gebeyim. 15. Haftada başladı bu haftaya kadar sabrettim ama delirmek üzereyim. O yüzden artık her şeye tepki verir oldum her şey anksiyete yapiyo
Latifeolgn alperirem hiçbir şey bizimle kalmıyor bende 8 haftalık hamileyim dogurucaz inşallah sağlıkla