Canselheves Kızlarda gercekten cokmu kusma oluyo ben ıkıncı kez hamıleym baaas dönmem acaip var oğlumda hiç böle olmamstm cok hafif bulantım var ama kusmam asla yok bi mutsuzluk halsizlik keyifsilk hasta gibi hissetme bunlar nezaman gecer
Busra61CN Canselheves bu bünyeden bünyeye değişiyor galiba oğlumda hiç bulantım yoktu hep çikolata şeker yerdim ilk üç ayım çok rahat gecmişti.kızımda da ilk üç ay bulantıdan mahvoldum bi ay kaldı doğuma hala bulantım var ve acayip turşu yerdim dibine kadar yaşadım kız bebek erkek bebek belirtilerini😀
Lavinya_21 Canselheves hayır bı kişiye baglı bişi kusma vs. Ben ilk oglumda 5 aya kadar hep kustum. Simdi kızıma hamileyım gene 5aya kadr hep kustum
NM_mom Kızımda asla hiç bir belirti yaşamadım 2. Hamileliğim şu an ve bulantılarım oluyor🤷🏼♀️ cinsiyet henüz belli değil
95papatya Canselheves aynı şeyleri yaşıyor olmamız peki 😅 biran önce cinsiyetini öğrenmek için gün sayıyorum kızım da 4 ay kustum bunda ne kusa biliyorum nede yemek yiyebiliyorum çok değişik bişey