Nergisssadyamn Ebruska_92 Bana içinde balık yağı olan karışık vitaminli bir hap verdi kokteyl 🍸 diyorum ben ona 🤣
Lagertha_ Ebruska_92 en başından beri multivitamin kullanıyorum. 16da falan d vitamini verdi 19da demir. Kilo alımı yapmadı bende
eceyc314 Ebruska_92 ocean mummy kullanıyorum gebeliğimin başından beri ve gebeliğin sonuna kadar kullanacağım. İştah arttırdığını düşünmüyorum. En azından bende öyle bir etkisi olmadı
Haticeburak06 Ebruska_92 balık yağı demir ve d vitamini şuan 5 aylığım devam ediyorum demir ve d vitaminini doğumdan sonra 3 ay daha kullanıcam 🧡
sevalciftci Nergisssadyamn bende bir ulac verdi iğrenç kokuyor kullanamıyorum büyük diye ismi ne ilacın ufakmi büyükmü acaba
Nergisssadyamn Ebruska_92 Sağlıkçı değilim o yüzden ismini vermek istemiyorum yanlış yönlendirmiyim . Doktoruna içinde balık yağı olan vitamin verir misin dersen o da vücuduna uygunsa verir
Ebruska_92 Nergisssadyamn Hamilelerün kullandıgı belli baslı vitaminler var cogunluk neyi kullanıyor onu soruyoruz tabiki doktora danısmadan kullanmayız
sevalciftci Nergisssadyamn içinde folik asit balık yağı filan var kırmızı renk iğrenç kokusu bir tabletyen sonra kullanmadım hiç
Nergisssadyamn sevalciftci Siyah büyük Benimki aynen öyle de ben 2 aydır kullanıyorum ilk başlarda mandalinayla içiyordum şimdi sade içiyorum bir şey yok
Nergisssadyamn Ebruska_92 Nfngngmgmgmv tipime bak bakıyim kekoya benziyor muyum senin gibi bir insanla muhattap olup cevap verdiğim için bile şükretmen lazım çünkü gerçek hayatta benim olduğum ortama sen gelemezsin bb arkamdan öt şimdi mfmfmgm