Mervveee Kızlar 38. Hafta içerisindeyim kontrolde bugün plasentanın yaşlandığını öğrendik daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?😶
tugcesakzci Mervveee bizim 33 Haftada yaşlanma belirtileri başlamıştı 36 itibariyle kilo alımını biraz yavaşlattı 38+3 te sezaryen yapacak doktorum
mervemurat16 Mervveee benim 36 da başladı ama kilo almaya devam ediyor şükür ben bir anda bayağı ilerler diye düşünmüştüm 37+1 im bugün kontrol oldum çok ilerlememiş 38+3 de sezaryen olucam
Mervveee tugcesakzci ya açıkçası çok şaşırdım hani çevreme bahsettiğimde de bu durumu yaşayan pek olmamış ama doktorum sağolsun normal karşılamamı sağladı cumaya alınıcak allahtan bir şey çıkmazsa bakalım
Mervveee mervemurat16 şükürler olsun, biz de bugünki kontrolde öğrendik bi panik olduk açıkçası ama hayırlısı böyleymiş bizim de cumaya yani 38+5de alınacak hayırlısıyla inşallah 🙏
Nelisangel Agriniz oluyormu benimde aynı durum ağrım çok var bide karinda sertleşme vajinada agri kasikta agri karin asagsinda sertleşme ile agri aynı anda oluyor