Kızlar biz evlenirken kan uyuşmazlığı olduğunu söylemediler.. Kan grubu tekrar bakıldı sağlık ocağında eşimle aramda kan uyuşmazlığı oldugunu söylediler 8 haftalık hamileyim.. Böyle uyuşmazlığı olan varmı ? Internetten baktım ama canım sıkıldı biraz Kan uyuşmazlığın da Vücut bebeği yabancı cisim olarak algılayıp atıyormuş çok korktum o yüzden buraya yazmak istedim yaşayan varmı bir sorun olurmu? Cuma günü kontrole gideceğim ama o güne kadar tedirgin olmak istemiyorum

Churcill Kanamam olmuştu 2 sefer pembemsi onda da hemen acile gitmiştik bişey yok demisti doktor

Anneolmak38 benim görümcemde ayni şey var iki tane çocuğu var ikiside baba kanı kan uyuşmazlığı olduğunda normalde birinci çocukda hiç bişey olmuyor amma yinede testler yapılmalı mutlaka eyer mozitif çıkarsa iyne yapılmalı 28 hafdada birde bebek dodukdan 72 saat içinde eyer eyer neqativ ise hamilelikde deyilde bebek dodukdan sonrada yapılması gerekir bazı dokdorlar yapmaz amma yapılsa daha iyi olur bu şeyleri ciddiye alınsın lütfen benim görümcem bu yüzden bir ölü doğum iki düşük yapdı iyne olmadığı için cahilikden iyi dokdora raslamadığımız için şimdi şimdi anlıyor malesef

Anneolmak38 benimde aynı durum söz konusu. 6. haftada kanamam oldu. Derhal kan uyuşmazlığı için iğne vuruldum. Bir de 28. Haftamda oldu. Bir düşük yapmıştım fakat sebebini doktorum kan uyuşmazlığından olmuştur demedi. Sağlıksız yumurta ve sperm birleşmiş dedi.

Yildiz_20 Tamam çok teşekkür ederim bilgileriniz için Allah razı olsun ❤️❤️

Bennureyla Doktora gidince mutlaka söyleyeceğim bunu ona göre artık ne yaparlarsa 🌼

Anneolmak38 hiç canını sıkma bende şuan hamileyim bizimde eşimle kan uyuşmazlıgı var. Belirli bi haftada kan uyusmazlıgı ignesi oluyorsun bebeğiniz doğduktan sonrada kan grubunu babasından alırsa diye iğne vuruluyor 72 saat içinde.

Anneolmak38 bizimde kan uyuşmazlığımız var şu ana kadar hiç bir problem olmadı şükür doktorum dedi doğumdan sonra 2 gün içinde iğne yapılacak yoksa bir sorun yok

Sarah-22 kardeş nasıl yani belirli bi süre hamile olduğunuzu öyrendikden berimi kaçıncı hafdadan bana bilgi verseniz sevinirim bide kaçıncı hamileliyizi görümcemde hamile kalmak istiyor iki düşük yapdı iyneyi yapmadı

Anneolmak38 bizimde kan uyusmazligimiz var. Kanamam olmadı şuana kadar ama 28 haftada iğne yaptırdım önce kan veriyorsun sonra iğne yapıyorlar birde doğumdan sonra yapılıyor doktorum öyle söyledi şuan 30+0 haftaligim korkma yani allahin izniyle

Sarah-22 Tamam çok teşekkür ederim ❤️ öyle bebeği yabancı cisim algılıyor düşük tehlikesi çok yüksek oluyor falan yaziyorda o yüzden korktum

tugbatosun Anladım çok teşekkür ederim ❤️❤️ Rabbim sağ salim Hayırla sağlıkla kucaklarına almayi nasip eylesin inşallah

Anneolmak38 amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hiç korkmana gerek yok ben Şuan 28+3 deyim hiç bir sorun olmadı çok şükür kalbini ferah tut 🥰