Elfthh Eeminekhy yok yatmadan alıyordum oncedinde aç olmam gerektiği için aç oluo yuyip yatiyorfum sabaha midem kotu kalkiyordum
MorKelebek54 Eeminekhy sabah ac karnina aliyorum kuzum bazilarinda yan etki yapanikiyk mide bulantisi gini o yuzden tok alan da var
Kuzeyozum Eeminekhy kahvatlıdan 1 saat sonra üstüne de 1 saat bir şey yemiyorum mide bulandırmıyor bu şekilde
pisiannesi Eeminekhy bugün başladım, yemekten 2 saat sonra günde bir kez içilecek olarak not düşmüş doktor, henüz bir tane içtim ondan önce feramat kullanmıştım
Medos123 Eeminekhy sabah aç karnına c vitamini takviyesiyle alıyorum yani mandalina portakal gibi şeylerle beraber alıyorum. Böyle hem midem bulanmıyor hem emilim daha hızlı oluyormuş. Doktorum öyle almamı önerdi ilacı
MorKelebek54 Elfthh bi kac kisi gormustum tok aldigini sen soktoruna sor kuzum buraya gore almaka calisma sakin
Aycskn Eeminekhy sabah kahvaltısından bir saat önce içiyordum çok kötü ediyordu beni doktorum kahvaltıdan bir iki saat sonra iç dedi o şekilde kullanıyorum şu an bir sıkıntı yaşamıyorum