Snmim Kızlar merhaba iki gün önce ovülasyon testine başladım ilk gün silik çıktı ertesi gün yine aynı saatte yaptığımda bu sefer sadece tek çizgi çıktı, bu şekikde tek çizgi çıkması normal mi acaba yanlış mı yaptım bu sabah tekrar deneyim dedim bu seferde çok az ilk günkünden daha silik çıktı
Sirincili Snmim canım silik çıkması normal. Zaten çift çizgi çıktığında yumurtan catlıyor demektir, o gün ve ertesi 3 günü değerlendir
Brcrtny Snmim canım bende ovülasyonla takip ediyorum ama aynı zamanda telefonumdaki uygulamadan da bakıyorum maşallah telefondakiyle aynı gün ovülasyon da çift çizgi oluyor ama 2 oldu deniyoruz bebek yok 😬 nasıl yaptın testi reglinden kaç gün sonra başladın
Brcrtny Snmim regl tamamen bitsin ben 3-4 gün sonrasında teste başlıyorum 1 saat sıvı alımını durdur sonra 12-16.00 arası test yap aynı saat olması önemli değil aynen çift çizgi olması gerek koyu bi çizgi olmalı ikisinde ama ben silik bile olsa değerlendiriyorum o günleri .. inşallah isteyen hepimize kısmet olur sağlıklı bi bebek
Mervekartal Snmim canım bende bimkimyasal gebelik sonrası ovilasyon testiyle hamile kalanlardanım silik cıktıgı gunler yumurtlama yok ama testlerini sakla benim 21 gun sonra once biraz daha belirgindi sonrası uc gun hep koyu cıktıı bi gun kontrol ciGisinden bile daha koyu cıktı ve hamileyim su anda inşallah rabim sanada nasip etsin en kısa zamanda
Snmim Sirincili evet silik çizgi normal oldugunu biliyorum ama dün yaptığımda sadece control çizgisi vardı t çizgisi yoktu acaba neden öyle oldu ?
Snmim Brcrtny reglimden 5 gün sonra başladım canım bende ilk defa ovulasyonka deniyxem daha önce bir düşük iki de kimyasal gebeliğim oldu
Brcrtny Snmim hayırlısı canım .. benim dün iki çizgi ama silik bugünde iki çizgi ama silik bu da, yine de belirgin bugünü de değerlendirecez hakkımızda hayırlısı inşallah ♥️ Telefon uygulamasından bakıyor Musun sende test de yapsan ordan da takip et bence
Brcrtny Snmim yok olmadığı zaman tek çizgi çıkıyor canım silik olmuyor dün zaten bmm yumurtlama günümdü bazen 24-48 saat sürebiliyormuş kişiden kişiye değişiyor dün ve bugün çizgi var mesela ama 2 gün önce sadece tek çizgiydi bende riske atmamak için değerlendiriyorum
Brcrtny Mervekartal kaset tipi mi yoksa kağıt şeklinde olanlardan mı testiniz ? O da Fark ediyormuş ben geçen ay doktora gittim yumurtam vardı 14 mm di sanırım doktor 3-4 güne çatlar dedi yine test yaptım mesela bnm kaset tipi test yumurtamı doktor ultrasonda görmesine ragmen çok koyu çıkmadı testte silik de değildi foto çekip de koyamıyoruz buraya değil mi 😬
Mervekartal Brcrtny kaset tipi canım kagıt olan degildi benimki 21 gununde cıktı benim koyulaşmadı uc gun sürdü 4 gun yaptım gine cizgi silik oldu 10 gun sonra evde gebelik testi yaptıö hamile oldugumu ogrenmişmoldumm
Mervekartal Brcrtny tabiki doktor tavsiyeside o şekilde ama ben kimyasal gebelikten sonra 6 ay bu şekilde denedim ki daha önce de korunmayı bıraktıgım ay kalmama ragmen 6 ay kalamadım bu arada adetim düzensizleşmeye başlamıştı ovilasyon testini yaptım o üç gunü degerlendirdim ve rabime sükür basip oldu
Alyamerve ben akşam hergun 7de yaptım işten eve geldgımde :) çift çizgi tamda 14.gıne denk geldi 3gun denedım 6aylık hamıleym şuan şükür Allah vercekse veriyor skntı yapmayın 3.ayda hamıle kaldım ovulasyon ile 2.ayımda kalmıs oldum
Bendis Snmim instagramda birgebeningünlügü sayfasını takip edin o anlatıyor hatta siz testleri ona atıyorsunuz yumurtlama zamanı olunca söylüyor akılda veriyor
Brcrtny Mervekartal benim hep düzenliydi ama 3 aydır düxensizlieti inşallah hamile olmaya delalettir :) 3 aydır 2-3 Gün erken geliyor reglim
Gkhnm97 Kizlar bakarmisiniz bende az once yaptim ovulasyon testi silik cikti t cizgisi ilk defa deniyorum ne demek oluyor yardimci olurmusunuz
alyavetuna Gkhnm97 t çizgisi ç çizgisi ile aynı koyulukta olacak yada daha koyu olacak yumurtlama olduğu zaman. Hergün denemen gerekiyor ortalama adetin 14-15-16 günler arasında renk koyulaşıyor ama kimi insanin(benim) 23.gun koyulaştığı zaman oluyor hergün test yaparak görmen lazım testleri atma adetin kaçıncı gününde yaptıysan yanına kalemle yaz takip et
Mervekartal Gkhnm97 canım silik te daha yumurtlaman yok demektir cünkü bütün yaptıkların silik cıkıcak zaten sadece yumutlama oldugu gun koyulaşıcak o 3 veya bazılarında 4 gun koyu devam ediyor sonra yine silikleşiyor hergun aynı saate yapmaya devam et koyulaşmaya başladıgı gun degerlendirmeye başla tekrar silik olana kadar o gunlerde ilişki yaşa silikkeştigi zaman zaten yumurtan çatlamış demektir