Merhaba anneler 25 haftalık hamileyken bir akşam bir sancı hissettim yuruyemecek kadar şiddetliydi. Hastaneye gittik erken doğum zannettiler muayene ettiler erken doğum söz konusu değil dediler. Detaylı tahlil ve ultrason sonucu apandisit dediler. Çok ağladım yıprandım bebeğim için olamam dedim ama riskli durum diye beni dinlemediler . Bebeğimi kaybetme riskime rağmen girdim ameliyata. Elhamdülillah rabbim bağışladı şuan 27 haftalığız tek riskimiz erken doğum. Bu süreçte çok yoruldum yıprandım sürekli ağlıyorum. Bebeğimin bir saat hareketlerini hissetmediğimde deliriyorum. Ona bişey olacak diye çok korkuyorum. Şuan doktor kontrolünde ilerliyoruz. Ama doğumum da yakın. Normal doğurabilir miyim bilmiyorum. Ameliyathane çok büyük bir tranva yarattı bende hastaneye pansuman için bile gittiğimde daralıyorum. Bebeğimden önce iki kere düşük yaptm bu ilk evladım olacak Allah nasibimizde bırakırsa. O yüzden doğuma dair hiç bir fikrim yok. Sizce apandisit ameliyatından sonra normal doğum yapabilir miyim ?