Ozgurgok BhrRzgr_06 anladım çok teşekkür ederim. Rabbim yardımcımız olsun umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız😊
Amina1993 Zeynomsu bugün benide öyle vajinami tekmeledi hep bende aynen senin gibi orda ne işin var dedim çık yukarı karnıma vur sağa vur sola vur aşağıda ne işin var senin dimi ☺️ sağ salim vaktinde gelsinler de naparlar yapsınlar
Zeynomsu Amina1993 bu gece uyandırdı beni saat 5 te eşimin elini karnıma koydum şok oldu böyle nasıl uyuyodun dedi😅
Zeynomsu Amina1993 26 ama 1 hafta önde. Ya hiç öyle tatlımsı değil baya darp ediyo😅😅 Bir de Şimdiden böyleyse ilerleyen haftalarda ne yapacağım çok merak ediyorum😂😂
Amina1993 Zeynomsu Maşallah. Ne güzel işte aktif bir çocuk. Gelincede evini öğle darp edecek 😀 şuan yeri küçük
Amina1993 Amina1993 Zeynomsu cinsiyeti ne ? Bende de 26 haftalık ama geceler öğle darp etmiyor beni kizçem ☺️ sende erkek galiba
Zeynomsu Amina1993 26+3 ama bir hafta önde😊 evet benim erkek:) bence de erkek bebekler daha hareketli :)) kız anneleri daha yumuşak bir gebelik geçiriyolar :)