Kardelenylmz Kızlar dün bir kızım olucağını öğrendim aklımda Umay ismi var eşimde beğendi ama yine de biraz bakalım dedi kız isim önerileriniz neler teyzoşlarr
canparelerim_ Kardelenylmz benimde kızım olcak inşallah ismini Beril koycam babamız muhalefet etmezse tabi🤪🙈 oda arada Azra, hazal falan diyor
sevalciftci Kardelenylmz kaçıncı haftada öğrendin ve devlettemi ozeldemi 16+4 te öğrendim bende develtte doktorum kız dedi kesinmi dedim evet kesin dedi bakıp degisirmi acaba bu arada yanılma olmassa Asel veya Asel Lina koyucam💗🐣
Yaso2110 Kardelenylmz merhaba Umay ne güzelmiş ☺️ Biz de ada, kayla veya karla bir sürü isim düşünüyoruz çok kararsız kaldık Sağlıkla dünyaya gelsinler🙏🏻
Kardelenylmz Yaso2110 çok teşekkür ederim bende ilk zamandan beri kızım olursa Umay dedim eşim ilk baş istemedi sonra güzel ama biraz araştıralım dedi
gokyuzununogrencisii hayırlı olsun Rabb’im sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ❤️ benimde kızım oluyor Eylül koyduk tamamdır bizim 😊🌸 34 haftalık hamileyim ikinci kızıma 🌸🌸
sevalciftci Kardelenylmz 16+4 te söyledi doktorum canım cikolata yemistim hatta devlete giriyorum ondan yanılma olabilirmi dedim
Busra221 elifcevikibis telafuzu cok zor .. farklı isim koyucam diye cocuğa 3 bucuk yaşında ismini telafuz ederken çekeceği zorluğu düşünerek isim vermek lazım
Berivan6565 elifcevikibis kesinlikle arkadaşa katılıyorum çok zor bu isim öyle bir isim secinki kulağa güzel kelsin telaffuzu kolay olsun anlamı güzel olsun ilerde pişman olmayın