Hifaa Bestezdemir maalesef canım öğrenemedim ama anladığım kadarıyla kimsenin haberi yok, alışverişte alan yok. Belkide gereksiz bişeydir 🤷🏻♀️
Aysem Merhabalar bende 32+1 haftalığım 30yaşındayım 4.gebeliğim sezeryan olucak hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah benimde çatı ağrım çok var zor bacaklarımı kaldırıp yürüyebiliyorum varmı benim gibi çatı ağrısı olan
Pnrklk Bestezdemir zamanla degisiyor zaten canim benimki 2 aylik oldugu halde baya degisti hergun baska huylar valla 😂 ama bizdede oyleydi hatirliyorum sabahtan aksama kadar koltuktaydik kizimla😂
41merve75 Caglamehmet aleyküm selam bende 9 aylık evliyim 8 aylık hamileyim bizim de şubat sonu mart başı 😂😂 allah hayırlısı ile kucağımıza Almayı nasip etsin 🙏🙏
Aysgeulburakk FatihZehraYlmaz ben aysegul 21 yaşındayım 11 aylik evliyim 33 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah 😍
Elifmyilmaz FatihZehraYlmaz FatihZehraYlmaz aleyküm selam kızlar 31.haftayım Allah izin verirse oğlum olacak. 25 yaşındayım hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum 🤲🏻