Rumeysaalper doğumu sezeryan yapacak kızlar doktorunuz tarihi kaçıncı haftaya verdi ? Benim 39+2 ye sezeryan günü verdi çok geç değil mi?
Bmbe21 Rumeysaalper benimde 39+2 ye verdi ikinci sezeryanim olacak. 37 haftalık oldum bugün ve dün kontrolum vardı doktoruma sordum hayır geç değil eğer bebeğin her şeyi normal ise son haftaya kadar kalması en doğrusu dedi
Elifdddd Rumeysaalper ilk mi ikincimi ilkleri bekletiyorlarmız herlde 2.ciker 38+4 te falan alıyorlarmıs
Rumeysaalper Bmbe21 2 Şubata mı gün verdi size tarihlerimiz aynı sanırım 🙈bende bugün tam 37 oldum da
Rumeysaalper Elif2780 az kalmış sizin 🥹 çok heyecanlı. Bende daha erkene veriri diye bekliyodum ama şaşırttı beni doktorum. Bide 34 de erken doğum riski var demişti. çok şükür buraya kadar geldik ama sonrası nasıl olacak bilemiyorum. Zor geliyor artık
Elifdddd Elifdddd Rumeysaalper anlamadım bende devletteyim 2.ci kimi diyor 39 bekletiyor kimi diyor 38+3 de veriyor
Seymaa324 Bizimde 38+6 ☺️ ben 02.02 olabilir mi demiştim kendi tarih verseydi ne zaman olurdu bilmiyorum ☺️
Rumeysaalper Seymaa324 ayy bakalım o zamana duracaklar mı bebişler. Bende heyecanlanıyorum artık günü belli oldu ya 🥰
Seymaa324 Rumeysaalper belli bir tarihe alıştırınca kendini korkuyor insan ya gününden önce gelirse diye 🥹