Merhaba kızlar ikizlerim var erkek 1.5 yaşına giriyorlar bu hafta ve onlar sezeryanle doğduğu için bu doğumumuda öyle istedim ikizlerimde hemen toparlamıştım ağrılarım yürüdükçe geçti hemen çok şükür bu seferki ağrılarım daha iyi öncekinden öncelikle pazartesi günü akşam yatışım yapıldı ve salı günü sabah doğuma girdim bebeğimde anladı galiba doğacağını sürekli tekmeledi beni sabaha kadar bu ikizlerimde eşimle girdim doğuma bunda girdim bebek doğduktan sonra ben ameliyathanedeyken eşim geldi yetişti ikizlerim evde babaanesiyleydiler yanlız bırakmak istemedi beni eşim girdim doğuma herşey hazırlandı belden aşşasını uyuşturdular spinal anestezi aldım yine ikizlerimde olduğu gibi ve doğum başladı yaklaşık uyuşmadan 15 dk sonra bebeğimin ağlama sesi çıktı hemen ebe yanıma koydu yüzünü gösterdi sonra temizlemeye götürdü sarı beze getirdi daha sonra eşim geldi ona götürdü benim dikişlerimi kapatana işim bitene kadar eşimdeydi bebek sonra eşimin yanına gittim çok şükür bebeğim sağlıklı kucağıma aldığımda hemen emdi beni MaşAllahı var ve dün ikizlerim geldi babasıyla annemde geldi onlarla beraber ikizlerim kardeşini gördü bitanesi güldü çok güzel baktı kardeşine inşAllah hepte öyle olur eve gidince kucağına vermeyi denerim inşAllah bugünde gelecekler yanıma belki bugünde veririm🥰❤️

2lokummannesiii kız daha dün sabah doğum yaptım ağrılarım dinmeden eve yollamazlar bu arada türkiyede değilim yurtdışındayım burda sezeryan doğum yapanları en az 3-4 gün yatırıyolar ne olur ne olmaz diyerekten☺️Allah razı olsun teşekkür ederizz🥰

imrn_smsk he yurtdışı tamam. Türkiye de 1 gece yatırıyorlar bazı hastaneler 2 gece. Gazını atınca çıkarıyorlar genelde.

imrn_smsk ay bende ikizlere hamileyim suanda erkek ikiside benm de sezaryan olur heralde ama ikiz gebelikte zor mu acaba yoksa aynı mı oluyor

2lokummannesiii evet ama her hastane farklıdır bence burda doktorlar ne olur ne olmaz diye biraz gözetim altında tutuyorlar oyüzden yani yarın sabah çıkarım inşAllah hayırlısıyla çok şükür ağrılarım dindi🤲🏻

edasontr ikiz gebelik ve tek gebelik arasında oldukça baya fark var mesela 2 çocuğu taşıyınca dahada ağırlaşıyor insan kafalar aşşada olunca bastırıyor tabi çöküyor aşşaya ama tek çocukta o kadar fazla olmuyor bol bol yürüyüş yapın doğum yaklaşsa bile çok yürüyüş yapın faydası oluyor hayırlısıyla sağlıkla alın kucağınıza inşAllah ikizlerinizi ikiz annesi olmak nedir çok iyi bilirim bambaşka bir duygu ve ikiside aynı anda büyüyünce rahatlıyor insan gerçekten🥰❤️

imrn_smsk ayyy zaten çalışıyorm hep yuruyorum mecbur insallah buyudukleri gunleri de gorurum 🥰