Selcanmusa Kızlar ikiz kızlarımın biri küvesde ve kalbi çok zayıfmış kilo alımında kalbi zorlanıyormuş. Bugün 42 gün oldu. Kızım için dua eder misiniz. Herşey dua üzerine. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 😔
Zeliha66 Selcanmusa rabbim safi ismiyle şifa versin. Kac haftalik dogdular. Ne sorun var kalbinde tam olarak
pitircikannesi1 Selcanmusa canım sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah kuzucuğun. Bende ikizlerime hamileyim. Inşallah yavrun bir an önce sağlığına kavuşur alır yuvaniza dönersiniz dualarımdasın 🙏❤
Krasivyy Selcanmusa Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahh sende sıkma canını inşallah toparlar meleğin
Selcanmusa pitircikannesi1 rabbim sana da sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Sağol canım benim 💕💕😌
Eehk Selcanmusa allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah bi an önce ikizlerinle eve dönersin inşallah
Ikizleryolda Bende ikizlere hamileyim rabbim şifa versin acısını gostermesin sizlere ınsallah biranönce toparlar yavrun
Selcanmusa Ikizleryolda tek yumurta ikiziydi ama kese arasında zar vardı ayıran. Sağ saki bebeğimin küvesdeki yanş suyu bitmişti acil sezerysnla doğum yaptım
aysenily Selcanmusa dualarımız bebişinle canım umarım sağ Salim kavuşursunuz rabbim şifa versin inşallah 😍
yavrularim2019 Selcanmusa Allah'ım yardımcı olsun canim tez zamanda iyileşir kaç kilo olarak doğdular bende 32 haftalık ikiz gebeyim çok korkuyorum Allah'ım hakkımızda hayırlısını verir❣️