Teslimenursevil Cumartesiye kadar yumurtam kendisi çatlarsa mı daha iyi olur yoksa çatlatma iğnesi kullanıp mı daha iyi olur sanki cumartwsşye kadar kendisi çatlıycak gibi hissediyorum Ovülasyon testlerim buda
Zeyna27 Teslimenursevil canım çatlarsa doktor zaten söylüyor sen değerlendirmelerine devam et gün aşırı olarak çatlamamışsa iğne olursun riske atmamak adına
dtastan Teslimenursevil merhaba benim eski doktorum çatlatma iğnesi veriyordu yumurta çatlıyordu fakat gebelik oluşmuyordu. Doktorumu değiştirdim şuan ki doktorum yumurtanın kendisinin çatlaması gerektiğini söyledi ve iğne vermedi sebebini sorduğumda büyüyüp gelişmeye çalışan diğer yumurtaları etkilemesin şansımız yüksek olsun demişti. Doktoruna güvenmelisin şuan 9haftalık hamileyim
Teslimenursevil Zeyna27 evt onu biliyorum kuzum ama iğneyle çatlaması mı daha iyi kendiliğinde çatlaması mı
kumsal__ Neslihankrhmt yumurtlama gördükten sonrami benimde yumurtam tam catlamiyorda ignede kullanmak istemiyorum kesin sonuç verir mi incir havuç uyu ve exra suda etkili dediğiniz bir yiyecek varmı tüp bebek oncesi birde bunu deniyeyim
Neslihankrhmt kumsal__ avokado ve ceviz diyolar ama ben bunu kullandım, görümcem tüp Bebek yaptırmadan önce yumurta toplanmadan önce bu kürü uyguluyordu
Zeyna27 Teslimenursevil havuç çatlamasına yardımcı olur canım tüketebilirsin ama biraz bekle yumurta çatlama boyutuna gelsin öyle tüket
Zeyna27 Teslimenursevil hadi bakalım bende bugün iğne üstünden 10. Gündeyim 8. Gün pozitif 9-10 negatif yarın ve diğer günde yapıp bırakacağım
Teslimenursevil Zeyna27 3 gün sonra yinede bi kan ver ben çatlatma iğnesinin 13. Günü 30 ile öğrenmiştim ilk ama kimyasal oldu
Teslimenursevil Zeyna27 hayırlısı olsun kuzum olumsuz bile olsa sıkma canını bu ay olmazsa bi dahaki ay olur inşallah