Melsa06_Yigit Buby 34+4 2300 dedi bugün doktor 2 haftaya gideceğim tekrar sezeryan günü alacağız inşallah 🙏🏻
bebegimhayalim Mervs seninkiler normal çıkmış fazla değil ki neden öyle dedi acaba benimkiler daha yüksek seninkinden😂😂
Firstmomfirstchild Buby massallah massallaaah. Yeni dogam kiyafetleri hic olmaz ha 🤣 ama cok tatli bir bebek olur… 🥰🥰
Buby Firstmomfirstchild ay deme öyle deme yenidoğan kıyafeti sayılı genelde 0-3 ay aldım çoğunluğu bu faciayı yaşayamam 😂
Haticeburak06 Buby 20 hafta 350 gram 15 cm😁🧡 kilosundan korkma bence ben tombul bişey doğurmak istiyorum daha güzel ya sıef bu yüzden muz yiyip yiyp kabız olmayı göze alıyorum🫠
Buby Haticeburak06 tombik bebek olması sorun değil gebelik şekerim var şuan iri olması normal değil kaybetme durumu bile söz konusu olabiliyo 🤦🏼♀️
Firstmomfirstchild Buby oo 0-3 ay i bile o kadar kısa süre giyiniyorlarmıs ki.. bir de sizinki tombiş bir bal yanak olursaaa 🤣🤣 o süre daha da kısalır
Buby Firstmomfirstchild ay banada öyle geliyo ama inşallah hepsini giydiririm giydiremezsem yıkılırım hepsini sayılı aldım tabi abartmadan ama hevestir buda bi anda 3-6 ayda giydirmiyim yani😂😂
Kbr-05 Buby bebeğiniz haftasıyla uyumlu gerçekten pimpiriklenecek bir durum yok bir hafta önde gitse de geriden gelse de normal bunlar normal doğumu etkilemez
Serenmaras Buby Bence iyi bende 26 haftalıkken gittim 1.100 gram dedi 2 hafta önden gidiyor dedi son zamanlar da cihazdan dolayı bu oran düşebilir dedi korkmayın yani bir şey olmaz
Deniz-Zeynep Buby 32+3 te 2050 gr dedi şuan 33 hafta 4 günlük 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım kaç kg oldu 🙂