Dilaratalay33 Mervs bana bırakmamı söylemedi umutmus doktorum onun hatasını ben cektim komsumda aynı sekılde oldu sezeryan dikişi açıldı onunda yenıden dikildi
aysenuryusuf Bende 37 haftalığım korkuyorum ama biran önce doğurmakta istiyorum grip oldum ve artık gerçekten ağırlıkla birlikte kaldıramıyorum çok yıprandım şu süreçte biran önce doğurmak istiyorum çok da korkuyorum
Paronayanne Nur7536 17.haftadayım hamile olduğumdan beri bende var. Ama psikolojimi bozacak kadar sakin ol canım bebeği de etkileme. Orda kalacak hali yok çıkar bir şekilde tevekkül et
Nur7536 Paronayanne haksln canım elbet çıkacak sadece nasıl birşeyle karşılaşıcam ne yaşıcam herhalde onları düşünmekten iyice korku sardı
12jsjdg mrv1903 hiç korkmayın ben ilk bebegimi spiral sezeryanla doğurdum doğum anı çok çabuk geçiyor sadece kafamızda beklerken çok panik oluyoruz şimdi 2. Çocuğuma hamileyim
Nur7536 12jsjdg inşallah hepimizin kolay olur doğumu sağ Salim alırız kucağımıza inşallah ❤️🤲 o zaman herşeyi unuturuz
Mervs Tugbacds vardır doktorunun bi bildigi kalbini ferah tut bence 🌸 bazılarında coraspirin bırakınca tansiyon yükseliyor gebelik zehirlenmesi yaşayanlar oluyor belki öle risk gözlemlediyse doktorun o yüzden 34 demiş olabilir
C9-3_g Sezeryan tarihini ne zaman veriyor lar acaba kaçıncı haftada şehir hastanesinde 3 hafta sonra gel dedi 34 haftalık olacağım
Nur7536 C9-3_g benim bildiğim bu haftalarda vermesi lazım ama 37 de gitsen en geç 1 hafta içinde günü vermiş bebişine kavuşmuş olursun ❤️ genelde 38 gibi alırlar bebişi ani birşey olmadığı sürece
sevaldqn1 Nur7536 baslarda bende de öyle olmuştu ama sonradan dogurayım artik diye can atarak kosa kosa hastaneye gittim 🫠