Nur7536 Yoksa benim mi psikolojim bozuldu iyice bu aralar kafayı yemek üzereyim ya birşey olursa bana bebeğe nasıl olacak diye iyice korku sardı kan sulandırıcı hap kullanıyorum kesene kadar ani birley olursa vs gibi iyice kafayı yemek üzereyim
Aysusenn Nur7536 bende 31 haftamdayım doğum yaklaştı diye heyecanlıyım. Nasıl olcak bilmiyorum daha belli değil doğum şeklim ama nası gelmek istiyorsa öyle gelsin . Kucağımıza sağlcakla alalım inş 🌸
Mlssilo- Nur7536 valla ben 23+5 daha doğumuma var ama ilk hamile kaldıgım günden beri korkuyorum yanı bu tamamen psikolojik o yüzden olumlu şeyler düşünün ve kendınızı strese sokmayın 🙏🥹az kalmış evladınıza kavuşmanıza
Bsrnsyy Nur7536 son ay olsa yine iyi son 2 gün ama bende tık yok sadece ara ara nişan geliyo pembemsi o kadar ağrılar yokluyor arada da onun dışında beklemedeyiz. Nasipse ☺️
Zeyasln Nur7536 ilkinde ne yaşayacağımı bilmediğim için çok akşam gelmezdi doğumda acil sezeryan olmuştu herşey bir anda gelişti şimdi ne yaşayacağımı biliyorum 😂korkuyorum
mrv1903 Bende de var o korku. Ben sezaryen olacağım. Spinal istiyorum aslında. Ama muhtemelen çok korktuğum için mümkün olmayacak gibi 🤦🏻♀️
Nur7536 mrv1903 Allah yardımcımız olsun inşallah kolaylıkla atlatırız bu durumu git gide psikolojim bozuldu benim
_Minik_ mrv1903 korkulacak hiç bir şey yok, sadecü yataktam kalkarken ağrınız olucak 3gün şiddetli, sonrakl günler hafif. Ayaklandıysan yatıp yataktan kalkanan kadar hiç sorun olmuyor. Yatakdan kalkarken acı oluyor 10gün gibi.
12jsjdg mrv1903 hiç korkmayın ben ilk bebegimi spiral sezeryanla doğurdum doğum anı çok çabuk geçiyor sadece kafamızda beklerken çok panik oluyoruz şimdi 2. Çocuğuma hamileyim
Bussraablg Kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum her halükarda bu bebek çıkacak boşuna stres Yapmaya gerek yok diyorum doğum anını düşünmemeye çalışıyorum yoksa kafayı yerim 🤭
Nur7536 Bussraablg en iyisini sen yapıyorsın vallahi bende başarabilirsem ne mutlu bana son ayları zehir ettim çünkü
_Minik_ Boşuna korkmayın doğum başlamazdan 1hafta öncesinden kendini belli ediyor nerdeyse. Kasılmalarınız oluyorsa onu takip edin ne kadar süre arayla oluyor diye. Sezeryan yaptıracak arkadaş da hiç korkmasın
Nur7536 _Minik_ dünden beri göğüsüme ve belime vuran ağrı var kasıklarımda birşey yok sancı böyle mi oluyor bilmiyorum daha şuan çok erken ama pazartesi randevum var kendimi de korkutmak istemiyorum
Nur7536 Mlssilo- Haksln canım benim o zamanlar hiç aklıma gelmiyordu nerede 30 rakamını gördüm bende başladı iyice 😂😂
Nur7536 Elizbusra pazartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz inşallah doğum yaptım diye bize yaz 😍 inşallah ağrısız sızısız çok rahat bir şekilde doğumun olur bebişine kavuşursun inşallah ❤️❤️🤲
Bsrnsyy Nur7536 hepimizin inşallah gelmedikçe bir sinir bir stres oluyorum ki aynı adetken nasıl sinirli oluyoruz şuan öyleyim terör estiriyorum birinin kalbini kırıcam diye korkuyorum şu sürede