Elsu Kizlar 36+5 bugun son bir haftadir bebek hareketlerinde azalma var be 3 4 gundur federsiniz yogun yani beyaz mukusums akintim.var ve fazla var hadda ped kullaniyorum aktigini hissetigim de nisanim geldi saniyorum ama akinti oluyor. Erken gelebilir demisti doktorum omceki dogumlarim erken cunki oyle dayanilmicak sancilarim da yok pazatesi de kntrolum var. Acile digip.gitmemekle kararsizim.
fatmanurkantar Elsu bir fikrim yok ama yularda kalsın diye yazıyorum siz yinede doktorunuzu arayın acile gitmekten zarar çıkmaz bu durumda bence
Makbuss Elsu ayniyiz cnm bende kan leke olmayinca normal diyorum hatta bende bel agrisida var carsamba doktorum var bklm o nediyck
Mortutku Elsu canım ilk gebeliğimde dediğin gibi yoğun mukusumsu akıntım oldu hemen doktora gittim yoğun enfeksiyon vardı rahmimde 3 cm açılmam olmuştu korkutmak istemem herkeste aynı olmayabilir ama doktora görünüp idrar kültürü yaptır derim
Meli Elsu 35+6 benimdr iki gündür aşırı akıntım var normalde hamilelekte zaten olağan bişeyde daha cok arttı
Elsu fatmanurkantar tesekurlr canim deglete gidiyorum ben oyle ulasabilecegim bi numarasi yok doktorumun malum devlet hastahanelerin de pek mumkun olmuyo doktorla birebir konusmak ya da ben denk gelemedim daha. Olmazsa gidicem kuskulanip durmaktan iyidir.
fatmanurkantar Elsu aynen sonradan gitmedim keşke gitseydim demekten daha mantıklı geliyor bana allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻
Elsu Makbuss ooo aynen ya bel agrisi ve gece yatarken sagimdan soluma donemiyorum acayip bi cati agrisi var.
Elsu Mortutku 😕 anladim canim sagolasin. Ekimtiyla birlikte kasik agrisi bel agrisi cati agrisi ve arada kisa sureli kasilamniz da oluyormuydu acab ?? Bnde var da
Mortutku Elsu canım haftan da ilerlemiş bence aksatma git doktora erken doğumu tetikleyebilir hem akıntın var hemde ağrın kasılmaların sancını başlatabilir