Kızlar ben 33 haftalık hamileyim ve 3 de çocuğum var. Şimdi eşimin arabasına bı sokak kedisi girmişti bende havalar soğuk tkrr sokağa göndermeye gönlüm el vermedi nerdeyse 2 ay olacak. Sonra benim çocuklar okulun bahçesinde bı kedi daha bulup getirmişler aç, üşüyor diye🤦 e ben yine bu kediyi de gönderemedim yazıktır havalar çok soğuk dışarda ölür diye. Snr bu çocukların getirdiği kedi diğerine göre daha kötü. Yani gözleri çapaklaniyor, tüy döküyor falan. Bende hastalık taşıyor diye ikisini de kömürlüğe götürdüm orda besleyip bakıyorum ama eldiven falan takıyorum yemek falan verirken. Ama herhalde kömürlük onlara soğuk geliyor ki hep kapının önüne gelip durmadan miyavliyorlar. Bende kıymayıp Bikac dakika içeri alıyorum. Snr tkrr kömürlüğe götürüyorum. Bazen çok sık gelip miyavliyorlar bende onlara kızıyorum. Ama dinlemiyorlar bende terlikle azıcık vuruyorum😥Ama inanın isteyerek yapmıyorum. Tabiki içeri almakve yerlerinin sıcak olmasını istiyorum. Ama kızlar dediğim gibi gözleri her sabah onlara yemek götürdüğümde capakli oluyor. Sokak kedileri sonuçta hastalık taşıyıcı olabilmeleri yüksek ihtimal. Onlara komurlukte küçük bı kulübe de yaptım içine de küçük bı battaniye serdim usumesinler diye. İnanın ne zmn yemek versem çocuklarıma onlara da götürüyorum. Ama biliyorum kömürlük soğuk ama dışardan iyi. Rabbim affetsin ama elimden anca bu kdr gelebiliyor. Onlar için çok üzülüyorum 😔