Yumicupi Adet tarihim bugün ama adet belirtim yok. Adetten önce bir iki gün sarı akıntı ardından kahve akıntım gelirdi ve afedersiniz ishal olurdum. Hiçbir şey yok. Dün yaptığım test de negatifti acaba pozitife dönme ihtimali var mı :(
Marshmellom Yumicupi umitlendirmek istemem ama benim 1 hafta adet gecikmesinde bile beta 0 çıkmıştı. 1 hafta sonra tekrar yaptırdım.5bin kusur çıktı.olabiliyor hersey
Dilaralemdar Benimde cumartesiydi beklenen adetim ama 4 gün geçikti dün kan verdim 1,20 çıktı betam hamile değilim ama genede içimde bi umut🥹
Dilaralemdar Yumicupi Umarım🥹 Normalde 0.12 veya 0.19 filan ortalama çıkıyor ama 1.20 bile gördüğümde böyle insan hayal kuruyor🥹
Yumicupi Dilaralemdar o kadar iyi anlıyorum ki sizi 🥹 dilerim hayırlı vakitte sağlıkla gebelik haberi alırız 🥲
Yumicupi Marshmellom ooo 😯 ne kadar garip olmuş sizinki. Bünyeden bünyeye gerçekten çok fark edebiliyor demek ki. Teşekkürler paylaşımınız için umut fakirin ekmeğidir sorun yok adet olana kadar ümidim var 😅
minismom Masal-anne 1 haftada ne kadar cok yukselmis dimi 😊 yeni biri daha vardı iki gun once 2 cıkmıs kanda sonrasında 7 cıkmıs