bademommss__ Minigiim-vebenn52 canım hep goruyordum yorumlarını cok sevindim hayırlı olsun❤️ darisi bizlere🌸
Deletedmom_85 Minigiim-vebenn52 Aayyyyy Yeni görüyorum of çok heyecanlı doğdu mu doğdu mu haber ettt. Rabbim Bir avazda kurtarsın inşallah
Deletedmom_85 Ay doğmuş bilee gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bize olsun inşallah hayırlı vakitte 🥲
Eslem2112 Minigiim-vebenn52 maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 💗❣️🥰
Tatar59 Minigiim-vebenn52 Aayyy Maşallah Sübhanallah ❤️ Sağlık versin Rabbim ikinize de. Ömür boyu birbirinizden ayrilmayin kalben ve ruhen 🤲 Allah’ım hayırlı imanlı sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin evladına
Deletedmom_85 Minigiim-vebenn52 Ah nasıl güzeldir şimdi annesiiiii 🥹 beni de acayip heyecan basmaya başladı ya bir an önce doğsun istiyorum artık ama dua yerine geçmesinden de korkuyorum o yüzden biraz daha sabır diyorum🥲
Deletedmom_85 Minigiim-vebenn52 bu gece 35 oluyorum haftaya 36 ilaçları bıraktıracak doktor kendisi ne zaman gelirse artık dedi
3438FG Minigiim-vebenn52 E bir bir eleniyoruz 🥹 Gözünaydın güzelim Allah analı babalı büyütsün inşallah 💐
Hilalaktscbk Minigiim-vebenn52 Gözün aydın sağlıkla büyüt 🫶🏻 perine masajları falan hikaye oldu desene 🤭 biz plan yapıyoruz onlar kendi istedikleri zaman, istedikleri gibi geliyorlar bebeler bizi şimdiden yönetecek 🤭🤭🤭