ayssgl_ Merhabalar 18. Haftama girdim sürekli mide yanmalarım başladı gece uyuyamayacak duruma geldim kızlar önerisi olan var mı? 🤦🏻♀️
Nesaras ayssgl_ pulcet 40mg hap var onu alın her gün akşam yemekten sonra için dua edeceksiniz doktorum yazdı bana dünya varmış dedim covisvon süt başka şeyler hiç biri kesmedi beni bu haptan şifa buldum darısı size
YeniAnne_25 ayssgl_ Aynı durumdayız 29 hafta git gide midem daha çok kaynıyor. geceleri hep uykum bölünüyor şurup hap nafileee 😞
Nesaras bebisliozlem pulcet 40mg hap var onu alın her gün akşam yemekten sonra için dua edeceksiniz doktorum yazdı bana dünya varmış dedim covisvon süt başka şeyler hiç biri kesmedi beni bu haptan şifa buldum darısı size
Ozlemgokce Yarın ilk iş sağlık ocağından gaviscon şurup yazdırın hiç çile çektirmeyin kendinize allah bulandan razı olsun jilet gibi kesiyor yanmayı 😂
ayssgl_ Ozlemgokce aldım bugün dr uma danışarak şimdi içtim umarım keser gece gündüz devam eden bir yanma mahvoldum 😔
EmineKenan81 Ilık süt için hemen kesiyor. Birde meyve olarak hem kabızlık için hemde.mide yanması için ayva tüketebilirsiniz ben öyle çözüm buldum. 🤦🏻♀️
ayssgl_ Nesaras gaviscon aldım bugün bakalım şimdi içtim fayda etmezse druma mutlaka danışacağım söylediğiniz ilacı teşekkür ederim 🙏🏼
ayssgl_ YeniAnne_25 ılık süt soğuk süt soda sola yatmak yüksek yastıkta yatmak malesef kıvranıyorum gece gündüz gaviscon deniyorum şuan umarım iyi gelir 🙏🏼
ayssgl_ OYKUmom denedim maalesef ılık süt soğuk süt yoğurt soda sanki bir kavanoz süs biberi yemişim gibi resmen hiç birşey etki etmedi 🤦🏻♀️
susaMom_ ayssgl_ bana reflü gastrit tedavi eden mide koruyucu verdi çok kotu olursam içiyorum çünkü mide asitini azaltıyor ve geceleri de sıkıntı yasiyorsam maden suyu maden suyunun ardından gaviscon kullanıyorum 16. Haftadayım bende zaten reflü problemi vardı daha da arttı maalesef
Paris-95 ayssgl_ dün bi video görmüştüm. Mide yanma ağrıma ekşimeye bir kaşık tahin çok iyi geliyormuş rahatlatıyormuş. Bebeğe kilo yapıyormuş tahin extra. Öyle okumuştum tabi denemekte fayda var. Doğumdan sonrada acayip süt yapmıştı tahin bende
TubaGokhan ayssgl_ rabelis ilaç alıyorum her sabah aç karnına bütün gün ne yersem yiyim midem yanmiyo
ayssgl_ TubaGokhan gaviscon etki etmezse druma mutlaka önerdiğiniz ilacı danışacağım teşekkür ederim 🙏🏼
tugbaislemez Kırmızı ya da yeşil farketmez elma tavsiye ederim,ben mide yanmalarima elma yiyip maden suyu içmiştim rahatlatıyor,kesinlikle deneyin hem de ilaç içmek zorunda kalmazsınız. Acil şifalar diliyorum 💐
Duha_4545 ayssgl_ tahin çok iyi geliyor canım yada rennie şurup direk kesiyor doktoruna danışarak alablrsn