Eddaa57 Esranur_53 34+4 günlerdir uyku yok geceleri eşimde vardiyalı çalışmaya başladı sanırım o da biraz etkiledi sonra sancilar falan sabah ne uyursak artık 😒
Esranur_53 Knergiz günlerdir haftalardır gece uyku yok cok zor ya hareket edemiyorum bacak ve diş ağrısı 🥹
Asya06 36+2 uykusuzluktan bitkin düşüyorum artık yatamıyorum kasıklarm çatı bölgem ağrıyor dönemiyorum bian önce geçsin istiyorum
EceGnyl Ah ben de uyuyamıyorum 36+6 eskiden yataga girer girmez uyurdum ne büyük nimetmiş 😁 sağ sola dönerken canım yanıyor dönmeden duramıyorum
Esranur_53 Knergiz su gibi soda iciyorum ekstramag kullaniyorum özel magnezyum dis icinde bugun kanal tedavisi yapildi gercekten hamileligin tum belirtilerini yaşadımmmm
Dilrubamm Esranur_53 merhaba benim de kanal tedavi diş kaldırma dedi doktor yapmıycam dedim bir ayım kalmış dedim sizin ki nasıl oldu şimdi iyi mi bide hangi ilaçlar kulandınız sorun olmasa
Esranur_53 EceGnyl ya evet yok ama hic sabit yatmiyorum ki darlanip destek yastigini atarim diye dusunuyorumm 😅
EceGnyl Esranur_53 bende iki çeşidi var birini kullanıyorum tam böyle karnı beli destekleyen küçük modelden çıkarandan allah razı olsun. Uzun olanı kullanmadım rahat edememiştim. Ama yastık olmasa hiç uyuyamazdım net ağrılarımı hafifletiyor