Yagmur9833 Ben 18+1 im hala bulantilarim geçmedi 😐 7.haftadan beri devam ediyor Genede çok şükür bebeğimin gelişimi iyi ve kusmalardan dolayi henüz 1 kilo aldim 46 kiloyum karnim az bisey cikti bakalim yogun halsizlik bas donmelerim agrilar devam ediyor tansiyondan bi kere bayildigim bile oldu Allah yardim etsin hepimize
Ayseosman sibelardam bilmiyorum Can'ım dr'um 19 mayıs denmişti ama oğlumda cok güzel geçti kızımda bıraz zorlandım oda üst üste olduğu ıcın öyle bıraz zorlandım sımdı bundada Nasıl olcak dıye düşünüyorum suanda oğlum 5yasında kızımda 4yasında ☺️😉
Fadiiiik Ayseosman çok kötü bi durum ya böle 😓 insan gerçekten cıldırıyo boş yere kavga çıkarıyom bide hormonlardandamı etkili bilemedim
Ayseosman Fadiiiik bende Can'ım bazen eşim sinirlendıgımde bana dıyo sinirlenmek sana yakışmıyor sakin ol dıyo ama öldüresim gelıyo 😅😅
Ayseosman sibelardam ilk bebegınse fazla zorlanmazsın Can'ım ama egerkı sezeryanle olursa bol bol yürümeni tavsıye ederım bode bol su içmeni faydası cok oluyo 😅Bem öyle yaptım
Ayseosman Ya bide kızlar ben 1ayda 5lo verdım gecen ayın unda sağlık ocağında tartıldım 81 dim gecen haftada 75kilo olduğumu gördüm ve sasırdım ama o Zaman sıkıntıdan bısey yemıyodum acaba ondanmı