Liyamm1 persefoni insAllah sag saglim alalim cocuklarimizi 🙏🏻 Size resmi atiyorum yurt disinda yasadigim için fransizca yaziyor
persefoni Liyamm1 alt ast benim de bir anda yükselmişti eski tahliller sizde de düşük inşallah kolestaz değildir genelde gitgide yükseliyor ilaç kullanana kadar sonra düşüyor bende öyle oldu. Eğer kaşıntınız artarsa alerjik bir durum yoksa safra asidi testini tekrar yaptırmanızı tavsiye ederim bunlar yüksekken benim safra düşüktü sonra bir anda o da yükseldi.🥹
Ozgurgok Liyamm1 bende sizin gibi düşünüyorum. İlk hamileliğim 30. Haftamdayım. Umarım bebeklerimiz sağlıkla zamanında dünyaya gelirler. Sizin değerleriniz çok mu yüksek? Bende çarşamba günü tahlil vericem
Liyamm1 persefoni kasintim hiç kalmadi ama doktorlar hala bilmiyor 3 hafta once kovid oldum agir geçirdim ondan kaynakli olabilir dediler aceba siz karaciger ultrason yaptinizmi?
persefoni Liyamm1 kaşıntı en büyük belirti kolestazda covidten olmuş olabilir diyet verdi mi doktor bana bir süre karaciğeri yorabilecek şeyleri kes dedi yumurta, et, hamur işi, kızartma gibi. Safra ultrasonuma bakıldı orda da polip çıkmıştı.
Liyamm1 persefoni benim 3 gece kasinti oldu el ve ayak zaten doktor hemen cagirdi kan tahlili yaptirdim asat alat yüksek cikti asit negatif cikti.Sonra ultrason cekmemi istediler temiz cikti sadece bir hemanjiom çikti ve bugun yine kan verdim degerler yukseldi onlar kovid den suphe ediyolar ama bilmiyorum iste :(( Diyet vermedi hiç ben zaten tatli vs yemiyorum hiç kilo verdim gebelikte mide bulantisindan ilk aylar sekerim de yok çok sükkur
Bebisbg34 persefoni kolestazfa belirtileriniz nelerdi benımde göbeğim baacagımda kabarma varma kaşıntı cok döküntü gibi oldu pul pul ama🤦🏼♀️
persefoni Bebisbg34 el ayak avuç içleri kaşıntı oluyor çok fena pul pul dökülme olmadı, sizinki alerjik bir şey de olabilir
Akkrt-tgba Benimde yaklaşık 2 haftadır bacaklarımda kollarımda ve ellerimin üzerinde kaşıntı vardı içi sıvı dolu kabarcık şeklinde çıkıyor kaşıdıkçada kanayıp yara oluyo uyuz salgını çok yaygın olduğu için ondan korktum bugün aile hekimine gösterdim uyuz değil alerjik olabilir dedi stilex jel ve madecassol verdi Daha 16 haftalık gebeyim kolestaz değildir diye düşünüyorum ama stilexi de gebeler kullanamaz yazıyo kullanamadım o yüzden acaba sayfada kullanan varmıdır.
Bebisbg34 persefoni 35+5teyim bende yurt dısındaym dktor sorunu oldugundan benm el ayak yok göbek ve bacak kısmlari sadece onlar belirti arasında yok degilmi
persefoni Bebisbg34 bende göbek kaşıntısı olmadı ama bacak filan oldu değişiyor kişiden kişiye göbeği kaşınan da var :(
persefoni Bebisbg34 hastalık zararlı ilacın zararı yok 2-3 hafta sürdü kaşıntım ilaca başlayınca geçti
Liyamm1 Bebisbg34 ben sizinkini kurdesen /ürtiker dusunuyorum onceden de olmustu bende ayni belirtiler :/