Lagertha_ AnnesininBaliii07 şimdilik canımı acıtmıyor ama rahatsız ediyor sürekli aşağıda baskı yapması
AnnesininBaliii07 Kubrakubra122 ilk hamileligimde bu kadar ağrım yoktu diye hatırlıyorum ama bunda bütün heryerim ağrıyor gece rahat yatmak için pozisyon bulamıyorum
Boncukk123 Kubrakubra122 ilk 14 hafta hic almadım canım suan 22+3 üm 6 kilo almışım bizzat ben mi aldım yağdan ödem mi yoksa bebekten mi hic bilemiyorum ama karbonhidrat ve şekerli şeyler tüketiyorum açıkçası
Kubrakubra122 Boncukk123 tuz ödem yapıyormuş sanırım bir de fazla su içmek gerekiyormuş ben daha tartılmadım merak da ediyorum açıkçası
Boncukk123 Kubrakubra122 evet canım ellerim ve ayaklarım şiş oluyor sabahları gun içinde hareket halindeyken biraz daha iyi hissediyorum ama bu sefer de belim agrıyo cok . Destek almak istiyorum gebelikte de fakat ateş pahası hepsi
Kubrakubra122 Boncukk123 bende olmuyor şişlik. Gebelik öncesinde de tuz pek tüketmezdim ve çok su içiyorum size de tavsiye ederim ödem yapmaz. Ben ilk haftadan itibaren şekerli şeyler tatlı vs çok yiyorum ama şişliğim yok
Miracleee Kubrakubra122 bende vajen bölgedeki Bi ağrıdan uyuyamıyorum. Dönerken batıyor sanki biseyler. Kemiklerim acıyor. Kalkarken zor oluyor. İlk Bi dk yürürken zor oluyor. Uyku sıfır sıfır sıfır
ruveyda123 Lagertha_ benimde öyleydi doktoruma sordum çok normal bir sıkıntı yok dedi içim rahatladı🌸
Lagertha_ ruveyda123 aynen normal olduğunu duyunca ben de rahatladım bazen dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum 🤦🏻♀️
Kubrakubra122 Boncukk123 ben öyle düşünüyorum ve uyguluyorum pek bi kilo alma durumum olmadı. Şişliğim de yok maşallah şuanlık hamilelik öncesi gibiyim sadece karnım var