Neserkan Pazartesi sabah 6 da propess fitil verilecek ve ben çok korkuyorum var mı bu fitili kullanıp Doğum yapanlar 🤗🤪🤔🤦♀️
Duce Neserkan ben kullandim canim 38 gun once dogum yaptim 🤰🤱❤ipli bir fitil acilma olsun diye koyuyolar 12 saatte etki etmesini bekliyolar ... bende bir ise yaramadi 12 saatin sonunda zorunlu sezeryana aldilar ❤🌸
Momofthemert Bende probesle yaptım doktorum sunü sancıdan daha etkili pahalı bi ilaç oldugu söylemişti hatta sabah takıldı arkadaşın dediği gibi ucunda ip var rahim ağzını yumuşatıp açılmayı sağlıyo aynı zaman da sancıda olmuştu bende sabah 9 gibi takıldı akşam 18.30 a kadar 3cm açılma oldu sadece bende sezeryan oldum 😏
Momofthemert Duce bende yani suni sancıyla doğuranı duydum da prrobesle hiç zaten bebek kendi gelmeyinxe doğumu başlatmak bile başlı başına saçmada işte neyse olan oldu artık canımız sağolsun 😏
Neserkan Arkadaşlar propes koyuldu rahim ağzı az biraz yumuşadı açılma olmayınca suni verdiler sancı gelince bebeğin kalp atışları yavaşladı 42. Haftamdaydım alttan muayene yi zaten yarım saatte bir yapılıyordu Bebek çok yukarda denildi bende hep hareketlerini yukarda hissediyordum kalp atışı yavaşlayınca kordon dolanmış sancı aşağı çekiyoe kordon yukarı denildi tehlikeye girmeyelim dedi sezeryan oldum 2 normal Doğumun üstüne çok ağladım ama iyiki de olmuşum çünkü çocuk kordon dolanık çıktı
Duce Neserkan Ayy rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin insallah 🙏 bak sendede ise yaramamis propes 🤦♀️
Sevil0404 Neserkan Muzu tüketiyorum aslında ama nesquik ile kaşar peyniri çok tüketmedim deneyeceğim teşekkürler