Elif3419 Patito__ dün adet günümdü olmadım bugün de olmadım aşşşırııı derecede bel ağrım var canım🙈 sen ne durumdasın
Patito__ Elif3419 bnm daha adetimr var cnm bnmde hamileliklerimde asiri bel agrim olurdu belirti olark. Hic gecikiyormuydu adetin hadi bakalm hayırlısı insallah bir test yap bnce sabah
Elif3419 Patito__ Gece hastaneye gittim belim çok şiddetlenince beta aldılar negatif çıktı canım ama hala olmadım adet bakalım
Elfidaa- Sadece bende sanıyordum bu durumu adetime 6 gün kala ishal oldum test yaptım pozitif çıktı 🤭
miavega Kızlar aynı şekilde ben de adet zamanımda ishal olmuştum ondan sonra adetimin geciktiği 5.gün hamileliğimi öğrendiğim. Ve ishalim de 1 hafta 10 gün kadar devam etti. Tabii ki tek başına bir belirti olamaz ama gebelik isteyen işin bir umut olabilir 🌸
Bukettt23 Elif3419 valla benimde ilk belirtilerimden biriydi hatta midemi falan bozdum herhalde diye düşünmüştüm 😊
Patito__ Elif3419 :(((( ozaman qdetin geciktiginden ck agrior hayrlisi cnm insallah bidahaki ay kismet olsun aminnn
Elif3419 Patito__ 28 yaşındayım geciktiği zamanlar hiç böyle olmamıştı yaaa bu çok farklı birşey canım belim inanılmaz ağrıyor geç döllenme olabilir düşüncesindeyim 2 gün sonra tekrar beta vericem bakalım🤲🏻
Patito__ Elif3419 benim som hamileligimde adetimin gecikmesinin besinci gunu betam 50 cikmisti yani ihtimali olablr cnm veya gecikme yuzundende bel agrisi olablr. Bazen hic olmahan syler olablior. Ama son iliski uzerinden onbes gun gecince kanda hala negatifse ozmn kesin negatiftir diye bakiorm bn. Ayrica kistte bel agrisi yapar bekleyin bakalm hayirlisi insallah
Elif3419 Patito__ inşallah kötü birşey yoktur🤲🏻 bu zamana kadar hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum valla sanki içimde biri var😅
Sinemm68 Patito__ Elif3419 ay ben de kabız olmuştum nir kere hayatımda ilk hamileliğimde bir şimdi oldum 6 gün var reglime yani böyle olab varmıydı kabız 😂
Elif3419 Sinemm68 bende kabız değilde ishal oluyor internettede okudum ishal olmanın sebebi vücut hamileliğe hazırladığı için içindeki kötü besinleri dışarı atarmış
Sinemm68 Elif3419 ben kabuz oldum ilkte kabızda olurmuş baktım şimdi ama tabi ki bi etken değil tek başına
Sinemm68 Patito__ ya ben de ilkte öğrendikten sonra oldum ama bir kere çok şiddetli yani, şimdi tekrar olunca hayatımda 2.kez bi acaba dedim ama daha 6 gün var