Kerimedemir Kızım 41 haftada suni sancıyla doğdu şimdi 31. Haftadayiz oğlum oluyo 🥰 yine 41 e kadar bekler diye korkuyorum 😅 çevremde ki benle beraber hamile olup erkek annesi olanlar 36 dan sonra doğurdu hep😅
Kilaflarinmucizesi Kerimedemir İlk kızım 39+5 de ikinci kızım 37+1 de dünyaya geldi. Bakalım üçüncü 11+6 ❤️
Rbytkn Kerimedemir bende ilk oğlumu 42 de fitil ile doğum yaptım 31 olacağız bizde inşaAllah bende çok merak ediyorum ilki gecikip ikincisi doğal başlayan varmi… InşaAllah sağlıkla selametle atlatırız 🤲🏻🌸
Faide2147 Kerimedemir bende kızımı 41+5 haftalıkken doğurdum Şuanda 31 haftalığım bakalım beyfendi de ablası gibi geç gelmeyi mi tercih edecek acaba 😅
mcrukiye Bende ilk oğlumu 38+2 doğurmuştum normal ile şimdi de 36. Haftaya girdik bakalım bu oğluşum da abisi gibi beni bekletmeyip hemen gelmek isteyecekmi o yüzden şey diyorum kendi kendime iki haftammi kaldı acaba 😅
Kerimedemir Kilaflarinmucizesi 2. Daha kolay olur diyolar öylemi gercekten aynımı acilmam 7 cm olmuştu en son kesik vardı o yüzden bunda farkedermi sizce
Esma-12 ikinci gebeliğimde 38. haftada doğmuştu kızım. ilk gebeliğim de oğlandı oda 39. haftada doğmuştu
Kilaflarinmucizesi Kerimedemir Bende yırtılma olmadı kesi olmadı ikinci de. Sancılar aynıydı hatta daha zordu benim için çünkü hızlı ilerledi.
hunilimom Kerimedemir ilk 41+1 2. 39+6 ikisi de kız ikisi de suniyle oldu 2. De beklemek istemedim daha fazla
Rbytkn Sofiaa hayır sıfır yumuşama bile yoktu hala sem sertti. Ama benim direk suni vermediler kasilmalarim olduğu için fitil ile başlattılar
LamiyaCetinkaya Kerimedemir Ben de çok merak ediyorum ya. Oğlumu 3 sene önce 39+6′da doğurdum, şimdiki de erkek bebek 35+3 🥲
Melekdrmzn İlk gebeliğim 38+1 olduk ama gelmek istemiyor sanırım kızım kzılar erken gelir derler birde 🥰