Gezenlady Kızlar 50 mg şeker testi yaptırdım 156 çıktı dr yüksek dedi perşembe bida gidip yaptırcam,bebegın suyuda fazlaymıs detaylı usgde drum öyle dedi korkuyorum bu kötü bişeymı demek??su neden fazla olur?daha 24+2 deyim ve erkek 💙
Snm06 Gezenlady benimde suyum fazla ama sekerim çıkmadı 103 tu doktor yediklerime dikkat etmemi söylemişti Karbonhidrat şeker tatlı vs yiyecekleri kesmemi söylemişti şuan 30+3 um hala fazla pek dikkat edebildiğim soylenemez😬😬
Snm06 Gezenlady şeker yoksa yapısal olabilir dedi doktorum çünkü ayrıntılı ultrasonda da Bebekte bi sıkıntı görülmedi çok şükür internette hic bakmayın doktorunuza guvenin
Tubayo Gezenlady şekerin yüksek olduğu için suyu fazla. Hemen yarın diyete başla kısa sürede normale döner
Cigdem5852 Gezenlady bende aynıyım 25. Haftydm suyum fazla çıktı gebelik şekeri çıktı ama ben bu ay içinde çok aşırı tatlı tükettim hemen cumadan sonra diyete girdim benimde erkek bebek 1 ay önce detaylıda böyle sorun yoktu hiç
Gezenlady Snm06 banada karbonhıdratı keselim dedi suyu fazla görünce testi yapmak şart oldu bıze dedi korktum bıan,ben zaten troıd hastayım hamur işi ve tatlı çok tüketiyorum nasıl tutcam kendımı bılemıyorum şurda kaldı üç ayım inş şekerim çıkmaz evde bana şekerımı takıp et elını del derse bıttım🥹
Gezenlady Tubayo aynen okuduklarımın hepsı senın yazdıgın gibi diyet önermıs bebekte bir sorun yok şükür sıfır şekermı tüketmem lazım bu dönemde ne yenırki acab?
Tubayo Gezenlady yok sadece şeker değil havuç muz ekmek falan da hatta şöyle gapın Google gebelik şekeri diyeti yazın orada çıkan listeye uygulamaya başlayın
Senemikoo Önce açlık ve tokluk şekerinize de bakıldı mı acaba? Bana doktorum önce onlara bakılsın sonra şeker yüklemesi gerek duyarsak yapalım dedi, ailemde de şeker hastası vardı benim mesela ona rağmen açlık tokluk şekerim normal çıktı.
Gezenlady Cigdem5852 bende çok şeker tüketiyorum erkek bebek tatlı yedırır derlerdi yedım fazlqsıyla sonra şeker çıktı hamur işide cok yiyorum bende diyete gircem sebze agırlıklı beslencem
Haticerman Benim bebegin hersey normal ama ilk testi 50 gr yaptılar yüksek çıktı yarın tekrar 100 grlik yaptırmaya gideceğim inşallah bu sefer yüksek çıkmaz 😔
2lokummannesiii Gezenlady şeker tükettiğiniz için değil şekere yatkın olduğunuz için çıktı. Dünya kadar tatlı yiyen kilo alan hamileler var şekerleri yok.
Cigdem5852 Gezenlady bende aynı öyle öyleydim kızımda hiç tatlı ekşi yemzdm herşym normlde erkek beni mafetti 🤭🤭
2lokummannesiii Gezenlady bence tekrar yaptırmayın belli ki şekeriniz var suyunuzun fazla olması da ondan kaynaklı. Direk önünü almaya çalışın ve diyete başlayın.
Haticerman 3438FG inşallah bakalım canımı sıkmadim desem yalan olur başından beri sorunlu bi hamilelik geçiriyordum zaten şimdide bu çıktı rahat bir nefes alamayacak miyim modundayim şuan