Pnr_2323 Regli gününden 5 gün sora Pazartesi günü kan tahlili yaptırdim 1885 çıktı.Cuma günü ultrasona gircem. Acaba görünür mü ultrasonda kalp sesi felan bu haftalarda mi dinleniyor?2li tarama testi ne zaman yapılıyor ve 2.tarama testinin amacı nedir?🤰🏼
Limonlukekkk Pnr_2323 ptesi 1800 lerde ise cumaya kadar 5 bini bulur keseyi en kötü ihtimal vajınal olarak görürsün kalp atışı 6. Hafta
Gizemavcii08 Pnr_2323 ben kalp atışını 7. Haftada duydum eğer gittiğinizde duymazsanız endişelenmeyin panik yapmayın ilk 5. Hafta gittim duyamadık 6. Hafta da öyle ama 7 de çok şükür duyduk
ngksu Pnr_2323 Bende bu haftamda keseyi görmüştüm o keseyi görmek için sonrasında 15 gün sonra tekrar çağırıp kalp atışlarını dinlemek için çağırabilir doktor 12. Haftadan itibarende ikili tarama testi için ultrasondan gün alınıyo doktor bilgilendiriyo zaten bende şıan 10+4 üz 25 inde ikili taramamız var ikili taramada da ultrasonla beneğin gelişimine ense kalınlığına bakılıcakmış ve birde kan verilicek
Pnr_2323 Doktora şimdi göründüm kese var bebek DHA küçük 2 hfta sonra ya randevu verildi. Kese boş olsa kan tahlilinde değer yinede artar mı