Elfsglm Dilekyesil ben bugün 18 oldum sol kasığıma bi tekme indirdi dün gece 🤦🏼♀️ İlk defa bu kadr net hissettim 😅 hep böyle balık gibi kayıyor gibi hissediyordum dün kasığıma tekme yiyince tamam dedim 😂
Migrenligebe Dilekyesil 15. 16. Haftada bisilerin icime kaydigini hissetmeye basladim. Sonradan pit pit bisiler hissetmeye basliyosunuz. 27+4’teyim. Hemen hemen her hareketini hissetmeye basladim
Ferihan Dilekyesil 16.haftamda balık gibi kaymalarını hissettim ve bugün 17.haftama girdim eşimin eli karnımdayken ilk defa sert bi şekilde tekme attı ♥️🥰😋
aysess En net olarak 20. Haftada hissettim. Öncesinde ufak pıt pıt birşeyler oluyordu ama net değildi . O gün esimde görmüştü. Canım benim şimdi 37 haftalık ne kadarda farkediyor . Allah herkese kavustursun , tattirsin bu değişik duygulari
alcang aysess şimdiki hareketlerini görünce o ufak tekmelerde neymiş diyo insan 😊 allah hepimize sağlıkla doğumlar nasip etsin 🥰
IzguVeAnnesi Migrenligebe Bende 27+3’teyim su bir haftadir masallah minik findigim cok cok hareketli annesini tekmelemeye bayiliyor 😌
AlininAysesii 16+0, bazen bi şeyler kayıyormuş gibi oluyor ama emin değilim ben onun hareketi mi değil mi 😂
IzguVeAnnesi lkayRazgatLolu Amin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin her insana tattirsin bu duyguyu😊
Poine 11. 12. Haftada hisseden süper güçlü arkadaşlarımız gibi olamadım ve 18+3te direk tekmeyle hissettim. Öncesini ayırt edemiyordum :)
AlininAysesii Pelinizm Bi kere o kayma hareketinden sonra gaz olduğunu farkettim, hevesim kırıldı yaa, ya değilse? 🙈🙈
Pelinizm AlininAysesii O değilse gazdır işte sonuçta oda içimizdeki hareket 😂😂😂 Canımmm çok az kaldı bizde hissedicez o tekmeleri 🙈🙈🙈
Esengul Dilekyesil 19cu haftamda hıssettım ama balon patlyomus gbı 21 haftalıkken daha net hıssttım suan 28+2yız Maşallahımız var
SihirliAnnem Dilekyesil canım ben 16+1 deyim ve dün gece babamızla beraber çocuğumuzun tekmelerini hissettik ilk kez hemde . Daha önceleri de sadece hafif kıpırdanmalarını hissederdim :)