tugcesakzci Safie2020 kuzum necati hoca şehir dışına iş seyahatine gitmiş benim kuzenim de ona takip ettiriyor kendini cuma günü gittiğinde asistanı varmış o öyle demiş. İptal etme ama zaten randevu zor alınıyor uğraşırsın bi daha
Safie2020 tugcesakzci yok canım ben dün gittim detaylı ultrason vardı Necati hoca ordaydi geri mi geldi acaba
tugcesakzci Bb95 yok canım eğitime gitti bir kaç ay yok demiş asistan ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bi hastaneyi arayıp sorun bence.
Safie2020 tugcesakzci ben dün gittim odasindaydi vardı hastanede. Şeker yuklemesine 31 Ocak ta gideceğim ama o zmn olur mu bilmiyorum
tugcesakzci Safie2020 bilmiyorım ki ben takipli hastası değilim kuzenim takipli asistan varmış cuma günü iş seyahatine çıkıyor o bir kaç ay olmayacak demiş🤷♀️
Safie2020 tugcesakzci ayy bendeki şans kimse de yok 😱 denk getirdik randevu buldum diye seviniyoruz tam bir şey çıkıyor ☹️
tugcesakzci Safie2020 arayın sorun kız ben kuzenime de sordum sık sık arayın sorun seyahatte olsa randevu açılmaz adına diye
Safie2020 tugcesakzci nereyi arayabiliriz acaba 31 ine almıştm o zmaana yaklasinca arayayım bakalım nasip
tugcesakzci Safie2020 bilkent şehir hastanesi kadın doğum sekreterliği numarası yazıyordur internette
SeydaaYlmz Safie2020 benim ertesi gün çıkmıştı. Laboratuvar teknik arıza nedeniyle gecikmistir diye mesaj gelmişti
Safie2020 SeydaaYlmz teşekkür ederim benimki de sınırda çıktı diyet yazdı bir de 10 hunnsonra tekrar açlık tokluk alalım dedi