Zhrgul1 Merhaba aynı durumu bende yaşadım.Hatta daha saçması diyebilirim.Ultrasonu tuttu.Ne kese nede bebek göremediğini söyledi.Sonra gördü mü neyse bir kalp atımı duydu.Tabi bende dinliyorum dinliyorum.Asistanı dedi ki bak bebeğinin kalbi bende duyuyuorum dedim.Doktor da edi ki kalp atımı çok yavaş bu bebeğin olamaz senin kalp atışın olabilir.Böyle bir saçmalık olabilir mi ya.Bide herkesin övdüğü devlet hastanesi doktoru.Neyse ben tabi ağlaya ağlaya annemi arıyorum.E bide ilkini düşük yapınca insan panik oluyor.(Neyi kaybettiysem Rabbim hep daha iyisini verdi elhamdülillah) Sonrası annem kalk hazırlan özel hastaneye gidiyoruz dedi.Ben eve geldim yatıyorum hasta oldum o doktorun yüzünden.Hastaneye gidicez özel araba bulamıyoruz başka bir ilçede çünkü hastane.Neyse bulduk şükür.Gittim Cihan hocama.Daha içeri girer girmez güler yüzü, naif sesi, insanı rahatlatan duruşu.Kendime içeri girer girmez iyi hissettim.Hadi gel bakalım dedi.Daha ultrasonu vurur vurmaz bebeğide keseyide kalp atışınıda gördük elhamdülillah 🤲 İnşallah sende aynı mutluluğu yaşarsın.Böyle bir durumda bir doktor ile sınırlı kalma lütfen.Umarım hersey gönlünüzce olur🙏