Mira_ll13 Aileme uzaktayim bide esim bu aralar mesaiye kaliyor 37 haftaligim bende surekli evdeyim sureklli oglusumla konusuyorum siz napiyosunuz hangi sehirden hangi sehire gelin gittiniz arkadasiniz var mi anlatin ay
Ayse_gul46 Mira_ll13 Konyalıyım eşim askeri personel bende gurbette tek başıma duvarlar bana ben duvarlara baka baka gün geçiriyorum 😂 haftanın 4 günü nöbetçi 15 haftalik gebeyim sıkıntıdan uyuyorum arkadaş çevrem geniş fakat üşeniyorum kimseyle görüşmek istemiyorum
Emrealtay Mira_ll13 yaa benmde bı tane oğlum var Konya’dan antlyaya geldik çok zor gurbet kimsen yok insan bunala bunala oturuyor valla :(
Adenala Mira_ll13 Adana’dan Kocaeli’ye geldik bende asker eşiyim bir şekilde günleri geçirmeye çalışıyorum
Mira_ll13 sakinanneee3 masaallah sagliklica kucagina almayi nasip etsin Allahim benimde ilk bebişim 37 haftaligim
Mira_ll13 sevimlikek bende 2 senedir evliyim ailemin yanina cok sık gidemiyorum eşimde tek sayılır gözüm arkada kalıyor tek birakmak icime sinmiyor birde simdi 37 haftalik hamileyim bebisim dogduktan sonra sıkılmam diye dusunuyorum oglumu büyütürüm
Nurov sakinanneee3 bende konyalıyım, çumradan ama konyada büyümedim konyalılar postu açsın biri hemen😅