svncgldgn Busraxo bir zararı yok bildiğim her şeyden normal şekilde beslenin diyor doktorlar sadece sakatat, hazır gıda bir de dipnbalıkları yemeyin diyorlar belki gaz yapar ama ilk trimester da ben tületiyordum bir sorun olmadı
Ayse_gul46 Busraxo kuru fasulye, nohut , mercimek gibi kuru baklagiller bitkisel esaslı lif, protein, demir, folat (B9) ihtiyacınızı karşılar doğumdan sonra bebeğe gaz yaptığı söyleniyor hamilelik de tüketilmesi gerekir
annevebebek17 Bir zararı yok canım.herseyden yeterince ye tabi balık.ciger bitki çayı gibi şeyler hariç
Naressmom1644 Gizemlibirisi007 bana da bi nefes darlığı geliyooo 😅😅😅😅 Her gün level atlıyoruz elhamdülillah 😅 en azından yerimizde saymıyoruz forumca.
Gizemlibirisi007 Ayse_gul46 boyumun ölçüsünü an be an alıyorum canım bir daha yapar mıyım o hareketi😂😂
Gizemlibirisi007 Naressmom1644 hep diyorum asla daha fazla şaşıramam demeyin happy mom foruma gelin😅😅
xhbgns Busraxo Emziriyor olsanız belki gazdan dolayı yemek sakıncalı olabilir diyeceğim ama gebelikte herhangi bir sorun yok baklagil tüketmekte doktorunuz zaten yenmemesi gerek gıdaları size söylemiştir onlar da dip balıkları sakatatlar çiğ yumurta çiğ süt ışıl işlem görmüş ürünler salam sosis vs
Serendipity16 Busraxo bakliyat gayet faydalı sadece gaz yapabilir onun içinde pişirirken içine kimyon atın