aysah1525 Mervs İki serklajlı özel sağlığı bırakıp Habibe hanıma geçmemiz yok mu 😂 Doğrusu ben serklaja 38 bin ödediğim için her şey yolunda gitsin yeter ki tabi ama artık daha fazla vermek istemiyorum
Mervs aysah1525 hahahahha ayyy ne olur ama 😂😂 valla eşime söledim ben böle böle geçelim bali diye eşim kabul etmedi 10 milyardan dolayı bebege veya sana bişi olsa nolcak dedi böle bişi yapmak saçma olur çalışıp öderim ben dedi aslında mantıklı geldi arada neredeyse 10 bin var az degil çünkü😵💫 kızzz senin serklaj neden okadar çok ben 9 bine oldum ama eylüldeydi
Egemoms1303 aysah1525 ay insallah geçerseniz de umarim pişman olmazsınız 🥰 Her yerde anlatıyorum doktoru Maraştan arkadaşım sırf onda doğum yapmak için gelecek 😂
aysah1525 Egemoms1303 Hande Yurtseverde başlamıştım çok memnundum Riskli gebelik olunca Çağrı Güvene geçtim Ben hamilelikten önce de Habibe hanıma gitmiştim normal kontrole ama sonrasında denk gelmedi Hande hocayı da sevince kalmıştım
Egemoms1303 aysah1525 himm anladım canım 🥰 hayırlısı olsun inşallah Rabbim hayırla sağlıcakla gelsin inşallah yavrunuz ❤
Pnr22 Elifshn merhaba çok ilgililer kız kardeşim de orda hemşire çok iyi ilgileniyorlar her konuda gelip bilgilendiriyolar ben çok memnundum 2.dogumumda orda nasip inşallah
Elifshn Pnr22 Sağlıkla kavuşun inşallah, murat gökhan kinas ı deneyeceğim bende bu haftasonu memnun kalırsam orda takipli kalacağım 🌺
Mervs Egemoms1303 valla neredeyse 10 milyar fark olacak🥺 eşime söledim ama bu saatten sonra degiştirmeyiz serklajlısın sende bebekte bi sıkıntı yaşarsak nolacak falan dedi valla senden görüp gidesim bile gelmişti 😂
Egemoms1303 Mervs valla canim o da haklı ya 🥰 maddi olarak az para degil ama insan tabi cok kere düşünüyor riskli olduğu için 🥰 Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah 🥰
aysah1525 Mervs Bilmiyorum ki ya 25 bin doktor aldı benden 13 bin de hastane aldı Ocak ayında Benim eşim de karşı doktor değiştirmeye de vaktini doldurup da sezeryan olacak olduktan sonra n’olacak ki diyorum. Hepsi yapıyor sonuçta sezeryanı 😂
Sevgiongun Marttannesiii Özel sağlık hastanesi Nergis Zümrütbaşa gidiyorum 8 gün sonra sezeryan olacağım 🩷
On-Fr-Tu Sevgiongun Marttannesiii Özel sağlık Şengül hanıma gidiyorum 34 haftayım. 2. Sezaryen olacak. Doktorunu sevmek bence çok önemli oğlumda da ona gittim hep çok ilgililer birisi
Mervs aysah1525 aa çagrı güvendi demi dikişi atan kendi muaynesi oldugu için özel oluyor yani o yüzden öledir ücret
Krglus 18.haftaya kdr servergazi takipliydim. Ama dr.larin ilgisizliğinden dolayı Habibe hanıma geçtim şuan 22haftaligim ilk gitmeme rağmen çok güzel ilgilendi benimle hatta intrnetten soru sorunca bile cevap vermesi çok hoşuma gitti bende onla birlikte doğum yapacağım insaAllah
Elifshn Egemoms1303 yaa benimle hiç ilgilemmediler, gaz sancisi omzuma çıktı bayılmak uzereydim çığlık attım eşim hemşire çağırdı gelip hızlıca yürümen lazım dedi sezeryan olan kişi nasıl hızlı yürüsün zorla iğne yaptirmistim keza emzirmeyle alakalı hiç göstermediler direk gidip silikon uç alin dediler
Egemoms1303 Elifshn ya bilmiyorum ki belki 2 yılda değişmişlerdir 🙂 ama benim görümcemde 2022 de Mehmet Gencer de yapmıştı ondada memnun kalmıştık 😇