Sevvalll42 Dün akşam gittim kan verdim ve hala çıkmamış kan sonucu ya kanımı unuttular yada yanlışlıkla döktüler falan of aşırı sinirlendim bi kaç gündür yerleşme kanaması gibi kan geliyodu o yüzden hevelenip gitmiştim 😓
Happ Sevvalll42 eğer hastaneden verdiysen hastanenin laboratuvar sonuçlarına girip protokol numarası ile giriş yapıp öğrenebilirsinn Allah gönlüne göre versin inşallah canım 🤲🏻
Bsss Canım bazen laboratuvar onay vermeyi unutuyormuş çıksa bile sisteme düşmeyebiliyor hastaneyi arayıp sor istersen benim başıma gelmişti ben öyle öğrendim
Sevvalll42 Happ nasıl yani anlatırmısınız ben genellikle e devletten bakıyorum hep çıkmış olurdu normalde
Happ Sevvalll42 bulunduğunuz il ve ilçenin ismini yazıp yanına da laboratuvar sonuçları yaz canım Google a sonra giriş yaptığında laboratuvar sonuçları yazar ona gir almış olduğun sıradaki fişin üzerinde protokol no olur tc ile onu yaz giriş yap sonuçlarını görürsün canım
Sevvalll42 Happ bende bakarım sağolun ama fişini atmışımdır nolcak az önce hastaneyi aradım sonucunuz çıkmıştır ama sisteme düşmemiştir dedi normalde bir saate çıkmış olurfu
Happ Sevvalll42 o zaman onlarn yansıtmasını bekleyeceksin mecburen protokol olsa 15 dk da bile görüyorsun normalde
Sevvalll42 Happ girdim protokol istemedi ve hamile değilim 😓 ama kan gelmişti benden bi kaç gün nasıl ya
Sevvalll42 Happ hiç sanmıyorum demekki o kanda başka bişey ama yerleşme kanı gibi geldi. Ve bi kaç gün sürdü of bilmiyorum